Vacature Systeembeheerder Azure - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

Proact IT NL
 • Proact IT NL Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Microsoft Beheer Consultant
Kom jij ons helpen onze ambitie om ’s werelds meest betrouwbare IT-Servicepartner te worden waar te maken? En te zorgen dat we bedrijfsinnovatie en groei voor onze klanten mogelijk blijven maken. Hoe we dit willen bereiken? We doen dit door relaties op te bouwen met onze klanten, door het inzetten van hooggekwalificeerde mensen en de beste technologieën om flexibele en innovatieve oplossingen en diensten te bieden die waarde toevoegen voor onze klanten.

Het team
Voor het beheerteam van Microsoft diensten zijn wij op zoek naar een gedreven beheer consultant. Je werkt samen in multidisciplinaire teams: Cloud Infra & Apps, Modern Workspace (Citrix, Ivanti en Liquidware), Security en Managed Services. We zien de vraag naar onze expertise en diensten toenemen en daarom willen we het team uitbreiden met een Microsoft Beheerder.

Functie omschrijving
Je functie betreft een rol in het Microsoft Beheer Team dat vanuit Utrecht opereert. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers en je vindt het leuk om:
 • Continu de IT-omgeving bij onze beheerde klanten te optimaliseren
 • Actief nieuwe projecten binnen te halen en deze zelfstandig uit te voeren
 • 2de en 3de Lijn support voor onze managed klanten te verlenen
 • Betrokken te zijn met het binnen halen van nieuwe klanten en deze in beheer te nemen
 • Je eigen werkzaamheden te automatiseren met Powershell of extra tooling
 • Management en security aspecten in te regelen

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Onze ideale kandidaat herkent zich in de volgende functie-eisen:
 • Je hebt ervaring met de volgende Microsoft producten: Windows Server, Hyper-V, SQL Server, Clustering, Exchange, Skype en SCCM
 • Je hebt ervaring met Microsoft Azure en Microsoft365
 • Bereid om ongeveer 1 keer in de 5 weken stand-by dienst te draaien
 • Bekend met ITIL en projectmatig werken
Kennis van netwerken, Citrix of Storage is een pre. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Bovendien voel jij je thuis in een dynamische omgeving en werk je graag aan verschillende projecten. Woorden die jou verder omschrijven zijn: sociaal, gedreven, analytisch sterk, flexibel, teamspeler en leergierig.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Proact biedt
Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Een prettige werksfeer en de kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken. Daartegenover stellen wij een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Doorgroeimogelijkheden
Elke 6 maanden worden jouw mogelijkheden en ambities besproken in een functionering- en beoordelingsgesprek. Wij investeren in onze medewerkers. Zoals niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor ons. Doorgroeien naar een hogere positie betekent in de eerste plaats dat je meer verantwoordelijkheid krijgt, maar je functie-inhoud kan soms ook helemaal veranderen. We moedigen je zeker aan om gebruik te maken van alle kansen die je krijgt en hierin initiatief te tonen.

Meer informatie:
Als jij denkt dat je het in je hebt om bij een vooraanstaande, proactieve organisatie te werken, stuur dan je CV met je motivatie, waarin je uitlegt wat jou proactief maakt, naar de afdeling Recruitment.

We zoeken op dit moment collega's voor onze vestiging De Meern, Schiphol-Rijk!

lees meer

Bedrijfsomschrijving PeopleWare Proact is Europa's grootste onafhankelijke datacenter en Cloud Service provider. Door flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services, helpen we bedrijven en overheden niet alleen om risico's en kosten te verlagen, maar ook verbeteren ze de wendbaarheid, productiviteit en efficiëntie. We hebben meer dan 5000 succesvolle projecten over de hele wereld voltooid, hebben meer dan 3500 klanten. Dit doen we met meer dan 800 medewerkers over 15 landen, waarvan ongeveer 200 medewerkers in Nederland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud System Administrator in Schiphol-Rijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Schiphol-Rijk