Vacature Senior Systeembeheerder / Netwerkbeheerder - Gouda

Gouda

 • Oasen N.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Stel je voor dat je werkt in een dynamische omgeving waarbij je bestaande en nieuwe installaties beheert én aan de slag gaat met complexe in- en externe ICT-infrastructuren. Bij Oasen kan het! 

Wat ga je doen?
Als Senior Systeem-Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opzetten van systemen en netwerken en help je deze bewaken op cyber security aspecten. Vernieuwingen zijn continue aanwezig, evenals incidenten en veranderingen, vandaar dat jouw functie zeer divers is. In jouw rol overzie je complexe in- en externe systeem infrastructuren en je waakt over het goed en veilig functioneren van de omgevingen. Jij maakt zelfstandig keuzes over de inrichting op het gebied van gewenste functionaliteit en beveiliging en je geeft onderbouwde verbeteradviezen over onze huidige en nieuwe systemen of netwerken. Daarnaast richt je je ook op projecten, zoals Cloud Migraties (IaaS) of het extern beleggen van Security Operations Centrum. Hierbij kun jij jouw kennis en capaciteiten als regisseur inzetten voor het opzetten, inrichten en opleveren van deze toepassingen.
 
Jij bent de helpende hand wanneer onze ICT helpdesk ergens niet uitkomt. En jij neemt de verantwoordelijkheid voor de huidige ‘on-premise'. Als extra uitdaging bestaat jouw domein niet alleen uit kantoorautomatisering, maar ook uit (drinkwater-)procesautomatisering.
Verder ga je aan de slag met:
 • het direct acteren op acute dreigingen op de Oasen omgevingen;
 • reageren op urgente incidenten;
 • het proactief zoeken naar knelpunten en structureel updaten van het ICT landschap;
 • ongeveer 1 keer per maand een 24x7 storingsdienst van een week.

lees meer

Functie-eisen Wie ben je?
Jij bent een zelfstandige harde werker met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.   Technische uitdagingen ga jij niet uit de weg. Je durft zelfstandig afgewogen keuzes te maken in functionaliteiten en deze door te voeren. Ondanks de wisselende werkzaamheden kun je goed overzicht bewaren en hierdoor je werk op tijd afmaken en afspraken nakomen. Bovenal heb je  plezier in deze regisseursrol, waarin jij de analytische kant van jezelf goed kwijt kunt. 
 
Verder neem je mee:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring in beheer en inrichten van next-gen-firewall(s);
 • aantoonbare ervaring op het gebied van netwerken (Cisco, switching, routing, VPN);
 • netwerkcertificaat CCNA is een pré;
 • nieuwsgierigheid naar nieuwe ICT technieken;
 • ervaring met het werken in projectteams;
 • ervaring in de opzet en het ontwerp van nieuwe netwerken en implementatie;
 • MCSA Windows Server 2016 gecertificeerd, of moderner;
 • MCSE Cloud Platform certificaat is een pré;
woonachtig op 1,5 uur reisafstand van Gouda i.v.m. storingsdienst.
 
Bij Oasen staan we open voor iedereen, en onze vacatures ook. We zijn bereid om onze functies waar mogelijk aan jou aan te passen, zodat jij je talenten bij ons kan inzetten. Denk bij aanpassingen aan afspraken i.v.m. een urenbeperking, werkplekaanpassingen, (job)coaching e.d.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.844 p/m

Salarisschaal van Euro 3.389,- tot maximaal Euro 4.844,- inclusief Flexibel ArbeidsvoorwaardenBudget
Overige info Wie zijn wij?
Oasen zuivert en transporteert jaarlijks zo'n 46 miljard liter drinkwater in het Groene Hart van Nederland. Meer dan 250 betrokken medewerkers zorgen er elke dag weer voor dat het water van onberispelijke kwaliteit bij onze klanten uit de kraan komt.
Oasen is aangemerkt als vitale sector van Nederland.
 
Samen met 27 collega's vorm je de afdeling ICT waar procesautomatisering in verweven is. We hebben ongeveer 280 vaste eindgebruikers en een middelgroot serverpark, dat geheel gevirtualiseerd is. Onze infrastructuur bestaat onder ander uit: Microsoft technologie (on-premise alsmede Cloud), Palo Alto Firewall, Cisco switches, Windows server 2012/2016 en Windows 10 met office365.
Onze missie is om te innoveren naar de Cloud, security op een hoger plan en de ontwikkeling van het “integrale Oasen netwerk van de toekomst” voor de aankomende jaren. En dit netwerk valt mede onder de vitaal aangemerkte sector van Nederland.
 
Onze afdeling ICT-beheer wordt gekenmerkt door de informele sfeer en doelgerichtheid. Jouw ideeën en initiatieven zijn van harte welkom. Verder werk je bij Oasen in een moderne kantooromgeving met de nieuwste systemen en technieken. Ons ICT landschap is niet alleen een kantoor, maar ook 15 tal buitenlocaties en een rondrijdende buitendienst.
 
Wat biedt Oasen jou?
Bij Oasen staat jouw groei centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied bijhoudt. En dat je werkt aan je verdere persoonlijke ontwikkeling en mogelijk toekomstige functies. Wij stellen jou hiertoe in staat door o.a. een ruim opleidingsbudget.  
 
Je vitaal voelen is een belangrijke voorwaarde voor groei, en dus hebben wij diverse arbeidsvoorwaarden in tijd en geld die gericht zijn op vitaal zijn en blijven. Daarnaast krijg je:
 • een salaris van minimaal € 3.389,-  en maximaal € 4.844,- bruto per maand (op basis van 40 uur). Dit is inclusief 22% FAB budget;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • werken in een jonge informele omgeving met leuke collega's;
 • flexibele werktijden.
Voor overige arbeidsvoorwaarden verwijzen wij graag onze website www.werkenbijoasen.nl. 
 
Interesse? Solliciteer dan direct!
We ontvangen graag  jouw sollicitatie via de onderstaande sollicitatiebutton. Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de procedure.
 
Wil je meer weten over deze functie en jouw kansen bij Oasen? Neem dan contact op met Marc Schipper, Teamleider ICT-Beheer, 06 22 55 74 19. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Kristel Zirkzee, P&O adviseur, 06 54 70 45 38.
 
Wij weten dat er veel partijen zijn die heel graag met ons mee willen zoeken of hun diensten willen aanbieden voor deze vacature. Wij stellen dit op prijs, maar wij gaan het eerst zelf proberen. Mochten wij er niet uitkomen dan bellen wij jullie, echt waar, beloofd!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hard werken voor altijd onberispelijk drinkwater
Medewerkers bij Oasen zijn mensen die zich verbonden voelen met elkaar en met het product drinkwater. Ervoor zorgen dat onze klanten altijd onberispelijk water uit de kraan krijgen, daar werken we graag hard voor. Dat doen we door onze processen en kwaliteitscontroles goed op orde te hebben, maar ook door bezig te zijn met innovaties van het zuiveringsproces en het leidingnetwerk.

Klantgericht, sociaal, bescheiden, echtheid en verbinding zijn al heel lang belangrijke kwaliteiten binnen Oasen. Daarnaast vraagt de huidige tijd ook om kostenbewustzijn, resultaatgerichtheid en zakelijkheid.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda