Vacature Full-stack engineer, fulltime, omgeving Gelderland, goede beloning - Nijmegen

Nijmegen

Proforto B.V.
 • Proforto B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onze missie is van Proforto de beste online verkoopplatform te maken voor werkkleding en werkschoenen. Dat doen wij op drie pijlers: een webshop voor zzp'ers en kleine bedrijven, een kledingmanagementsysteem voor middelgrote bedrijven, en resellerportals voor de offline fysieke winkels. Nu we hard groeien, ontstaan er meer en meer wensen uit de business en van onze klanten. Zo willen we onze bedruk- & borduurservice online verder ontsluiten, zodat onze klanten zèlf makkelijk een printontwerp kunnen maken.

Proforto zoekt een ervaren full stack developer die in één van de drie genoemde verticals het team kan versterken en kan helpen de systemen en de user interface uit te breiden.

ONZE SOFTWARE DEVELOPMENT

Met de uitbreiding van één webshop naar drie pijlers, zijn we aan een herstructurering begonnen van ons softwaresysteem. We transformeren naar een ecosysteem van verscheidene stukken software, waarbij elk systeem heel goed is in één bepaalde taak. Zo kunnen we de beste software voor elk benodigde capability inzetten.
Aan de klantzijde bouwen we progressive web apps, zodat we de beste snelheid en de beste gebruikerservaring kunnen leveren. Dit doen we met een combinatie van slim server side rendering en React in de browser.

Aan de achterkant zetten we microservices in, hanteren we een event sourced architectuur, en koppelen we 3rd party services (zoals Algolia, Akeneo, Sanity) tot een solide en modulair ecosysteem dat de drie pijlers kan dragen. Reeds bestaand zijn een paar dozijn microservices die zorgen voor de logistieke afhandeling van bestellingen, ontvangst en verzending van goederen, de afhandeling van retouren, èn de werkflow voor bedrukken en borduren van werkkleding. Ook deze verlangen uitbreiding.

We zijn op zoek naar ervaren developers die ons kunnen helpen de uitdagingen van deze systemen het hoofd te bieden. Je werkt in een functionele squad samen met zowel backend engineers als andere full-stack developers, aangevuld door een product owner die zorg draagt voor de backlog. Samen met de product owner bestudeer je en bedenk je de UX en vertaalt dit naar code. Het team hanteert zoveel mogelijk devops-principes, doet steeds peer-reviews op code, en itereert snel door op wat we zien, meten en leren. Met je ideeën draag je zeer direct bij aan de groei van de business.

OVER JOU

Het maakt niet uit met welk software stack je werkt, zolang je sterk gemotiveerd en gedreven bent nieuwe technologieën te leren. Onze stack is georiënteerd rondom React, Typescript, GraphQL, NodeJS, Mongo, PostgreSQL en RabbitMQ. Het is belangrijk dat je met browser-based JS en CSS kunt omgaat. De microservices zijn containerised componenten met behulp van Docker. Ben je minder bekend met deze technologieën, dan verwachten we dat je je deze snel eigen maakt. In de backend krijg je in hulp van ervaren backend engineers.

lees meer

Functie-eisen WAT ZOEKEN WIJ IN JOU
 • Je bent als hobbyist al vele jaren software aan het schrijven, maar hebt in elk geval 6 jaar aantoonbaar full stack ervaring;
 • Je kunt je inleven in onze klanten en de gebruikers, en een goede UX voor hen bedenken;
 • Je begrijpt en leeft de Agile-manier van werken;
 • Je schrijft goede, heldere code, en kan bugs vangen in code reviews;
 • Je kunt abstract redeneren en analytisch denken;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden;
 • Je denkt in grote complexe systemen, maar bouwt in stappen;
 • Je hebt een positieve en oplossingsgerichte mindset;
 • Je bent up-to-date met de ontwikkelingen in software engineering;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Overige info WAT BIEDEN WIJ
 • Een uitdagende job bij een winnend en snelgroeiend bedrijf;
 • MacBook van de zaak;
 • Ruime thuiswerkmogelijkheden;
 • Pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen, als we maar een kaartje krijgen ;-)
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Korting op werkkleding en werkschoenen;
 • Een team met jonge, enthousiaste collega's
 • Een leuk kantoor met tafelvoetbalspel, Xbox en dartbord;
 • Gezellig samen lunchen, gratis fruit en voetbaltoernooien;
 • Oneindige groei voor Proforto = oneindige groei voor jou!
OVERIGE INFORMATIE
Zowel mannen als vrouwen gezocht. Kantoor gelegen op loopafstand van station en busstation, en vlakbij snelweg, dus gemakkelijk forensen.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze missie is simpel: wij willen van Proforto de beste online verkoopplatform maken voor werkkleding en werkschoenen. Dat doen wij op drie pijlers: een webshop voor zzp'ers en kleine bedrijven, een kledingmanagementsysteem voor middelgrote bedrijven, en resellerportals voor de offline fysieke winkels.

ONZE SOFTWARE DEVELOPMENT
We bouwen en beheren een ecosysteem van verscheidene softwaresystemen, waarbij elk systeem heel goed is in één bepaalde taak. Zo kunnen we de beste software voor elk benodigde capability inzetten.

Aan de klantzijde bouwen we progressive web apps, zodat we de beste snelheid en de beste gebruikerservaring kunnen leveren. Dit doen we met een combinatie van slim server side rendering en React in de browser.

Aan de achterkant zetten we microservices in, hanteren we een event sourced architectuur, bouwen we GraphQL APIs, en koppelen we backing services (zoals Algolia, Akeneo, Sanity) tot een solide en modulair ecosysteem dat de e-commerce kan dragen. Eveneens aan de achterkant zijn een 60-tal microservices die zorgen voor de logistieke afhandeling van bestellingen, ontvangst en verzending van goederen, de afhandeling van retouren, èn de werkflow voor bedrukken en borduren van werkkleding.

We zijn op zoek naar developers die ons kunnen helpen de uitdagingen van deze systemen het hoofd te bieden. In een gemêleerd team van zowel front-end, backend als full-stack developers plus twee product owners, bouw je de microservices en meet en monitor je de gezondheid en performance. We hanteren zoveel mogelijk devops-principes, doen peer-reviews op code, en itereren snel door op wat we zien, meten en leren. Je maakt deel uit van een squad die gefocussed is op een functioneel gebied van Proforto. Met je ideeën draag je zeer direct bij aan de groei van de business.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijmegen