Contact

Proforto B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/57e2652353d285341aa9c028a8f64e40116a3c223517d519.jpg
Kerkenbos 1103C
6546BC Nijmegen Gelderland NL

0248200218
Score: 8.6
Stemmen: 44

Proforto B.V.

Vacatures & Werken bij Proforto B.V.

Proforto B.V.
Bekijk ICT vacatures

Onze missie is simpel: wij willen van Proforto de beste online verkoopplatform maken voor werkkleding en werkschoenen. Dat doen wij op drie pijlers: een webshop voor zzpers en kleine bedrijven, een kledingmanagementsysteem voor middelgrote bedrijven, en resellerportals voor de offline fysieke winkels.

ONZE SOFTWARE DEVELOPMENT
We bouwen en beheren een ecosysteem van verscheidene softwaresystemen, waarbij elk systeem heel goed is in één bepaalde taak. Zo kunnen we de beste software voor elk benodigde capability inzetten.

Aan de klantzijde bouwen we progressive web apps, zodat we de beste snelheid en de beste gebruikerservaring kunnen leveren. Dit doen we met een combinatie van slim server side rendering en React in de browser.

Aan de achterkant zetten we microservices in, hanteren we een event sourced architectuur, bouwen we GraphQL APIs, en koppelen we backing services (zoals Algolia, Akeneo, Sanity) tot een solide en modulair ecosysteem dat de e-commerce kan dragen. Eveneens aan de achterkant zijn een 60-tal microservices die zorgen voor de logistieke afhandeling van bestellingen, ontvangst en verzending van goederen, de afhandeling van retouren, èn de werkflow voor bedrukken en borduren van werkkleding.

We zijn op zoek naar developers die ons kunnen helpen de uitdagingen van deze systemen het hoofd te bieden. In een gemleerd team van zowel front-end, backend als full-stack developers plus twee product owners, bouw je de microservices en meet en monitor je de gezondheid en performance. We hanteren zoveel mogelijk devops-principes, doen peer-reviews op code, en itereren snel door op wat we zien, meten en leren. Je maakt deel uit van een squad die gefocussed is op een functioneel gebied van Proforto. Met je ideeën draag je zeer direct bij aan de groei van de business.

Proforto B.V. Vacatures > 2 openstaande ICT vacatures
Full-stack engineer, fulltime, omgeving Gelderland, goede beloning
Nijmegen HBO Junior/Medior/Senior
Proforto B.V.
Ervaren microservices backend engineer, omgeving Gelderland, goede voorwaarden
Nijmegen HBO Medior/Senior
Proforto B.V.
Bekijk ICT vacatures