Vacature Business Intelligence Specialist - Utrecht

Utrecht

Theo Pouw bv
 • Theo Pouw bv Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “Wij zoeken een breed georiënteerde, enthousiaste en energieke collega met een klantgerichte houding, die oog heeft voor detail en samen met ons team zorgt voor een effectieve en betrouwbare IT-omgeving. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij heel graag kennis met jou!” - Afdeling IT.

De afdeling:
Binnen de Theo Pouw Groep zorgt een centrale IT-afdeling voor het beheer van de IT-infrastructuur en de diverse bedrijfsapplicaties voor de elf vestigingen in Nederland. Een recent afgeronde implementatie van het ERP systeem (JD Edwards) speelt een belangrijke rol, waarbij het nieuwe ERP systeem het hart vormt van de applicatie infrastructuur. Daarnaast speelt de communicatie tussen de diverse bedrijfsapplicaties en de verdere ontwikkeling van de Business Intelligence toepassingen binnen het bedrijf een belangrijke rol.

De functie:
Jij houdt je bezig met het ontwikkelen, beheren en leveren van Business Intelligence producten. Denk hierbij aan adviezen, architectuur, rapportages en dashboards. De functie is breed georiënteerd wat inhoudt dat je betrokken bent bij back-end en front-end werkzaamheden en dat je bezig bent met het verzamelen van de business requirements en de implementatie van de oplossing. Je houdt je bezig met het omzetten van ruwe data naar strategische informatie en maakt dit zichtbaar. Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van de BI competentie binnen de Theo Pouw Groep.
Door jouw analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden ben je in staat om samen met de gebruikers en het management te doorgronden welke informatie bijdraagt aan het optimaliseren van processen. Ook het verdiepen in het inzicht in de prestaties van de business units binnen de Groep behoort tot jouw functie.
Dit is dé functie voor een veelzijdige, initiatiefrijke Business Intelligence Specialist, die de stap wil zetten om zelf een volledige BI-omgeving te beheren en door te ontwikkelen. Hiermee draag je wezenlijk bij aan de verder ontwikkeling van de Theo Pouw Groep.

Jij bent analytisch, kritisch, initiatiefrijk, creatief en kan goed pionieren.
 

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met het liefst een IT-gerichte opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Data Warehousing, ETL-processen en het visualiseren van data;
 • Goed inzicht in bedrijfsprocessen en IT-toepassingen;
 • Ervaring met Microsoft SQL Server (SSIS, SSAS (cube), SSMS) en Visual Studio;
 • Ervaring met datamodelleren en het ontsluiten van databases;
 • Je vindt het leuk om projecten en beheerwerkzaamheden te combineren;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met PowerBI is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wij bieden:
 • Een prettige werkomgeving in een dynamisch bedrijf met een hecht team van gedreven collega's;
 • Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Verdere ontwikkelmogelijkheden van je vaardigheden en kennis;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Theo Pouw Groep is dé toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogwaardig recyclen en toepassen van grondstoffen beter is voor onze planeet dan het alsmaar aanspreken van onze primaire, natuurlijke bronnen. Wij recyclen bouw- en sloopafval, reinigen verontreinigde grond, produceren duurzaam beton en verzorgen het transport voor primaire en secundaire bouwstoffen. Daarnaast hebben we onder de noemer CTU containerterminals in Utrecht, Tiel en Lelystad waar we de op- en overslag verzorgen van maritieme containers. Ook verzorgen we het wegtransport van containers van onze terminals naar de zeehavens.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht