Vacature Applicatiebeheerder JD Edwards - Utrecht

Utrecht

Theo Pouw bv
 • Theo Pouw bv Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “Wij zoeken een breed georiënteerde, enthousiaste en energieke collega met een klantgerichte houding, die oog heeft voor detail en samen met ons team zorgt  voor een effectieve en betrouwbare IT-omgeving. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij heel graag kennis met jou!” - Afdeling IT.
 
Binnen de Theo Pouw Groep zorgt een centrale IT-afdeling voor het beheer van de IT-infrastructuur en de diverse bedrijfsapplicaties voor onze twaalf vestigingen in Nederland. Een recent afgeronde implementatie van het ERP systeem (JD Edwards) speelt een belangrijke rol, waarbij het nieuwe ERP systeem het hart vormt van de applicatie infrastructuur. Daarnaast spelen de communicatie tussen de diverse bedrijfsapplicaties en de verdere ontwikkeling van de Business Intelligence toepassingen binnen het bedrijf een belangrijke rol. Het team is klein, waardoor iedereen breed inzetbaar is en kennis snel wordt gedeeld.
 
In deze functie sta je midden in het bedrijf en je bent actief betrokken bij het verbeteren van onze processen. Je bent functioneel beheerder JD Edwards EnterpriseOne maar je schroomt er niet voor om de omliggende applicaties die via een service bus met JD Edwards communiceren ook te doorgronden. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van het JD Edwards landschap. Je acteert als interne consultant tussen business en IT voor het onderhouden, innoveren, verbeteren en standaardiseren van bedrijfsprocessen. Met jouw analytisch vermogen en creativiteit ben je in staat om problemen snel te identificeren, verbetertrajecten op te tuigen en hierover op een overtuigende manier te communiceren.  Het trainen en begeleiden van (key) users kan onderdeel zijn van het takenpakket. Bij voorkeur heb je brede kennis van JD Edwards en ben je niet bang om in de code of techniek te duiken.
 
Je speelt een belangrijke rol in integratievraagstukken tussen de bedrijfsapplicaties, je denkt mee en kijkt verder dan je eigen vakgebied. Daarnaast ondersteun je de servicedesk bij het analyseren en oplossen van problemen met de applicaties en de onderliggende techniek.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Goed inzicht in bedrijfsprocessen en IT-toepassingen;
 • Minimaal drie jaar ervaring als applicatiebeheerder met JD Edwards;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wij bieden:
 • Een prettige werkomgeving in een dynamisch bedrijf met een hecht team van gedreven collega's;
 • Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Verdere ontwikkelmogelijkheden van je vaardigheden en kennis;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Theo Pouw Groep is dé toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogwaardig recyclen en toepassen van grondstoffen beter is voor onze planeet dan het alsmaar aanspreken van onze primaire, natuurlijke bronnen. Wij recyclen bouw- en sloopafval, reinigen verontreinigde grond, produceren duurzaam beton en verzorgen het transport voor primaire en secundaire bouwstoffen. Daarnaast hebben we onder de noemer CTU containerterminals in Utrecht, Tiel en Lelystad waar we de op- en overslag verzorgen van maritieme containers. Ook verzorgen we het wegtransport van containers van onze terminals naar de zeehavens.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht