Vacature Senior Developer Outsystems in Delft

Delft

 • Agro Energy Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving AgroEnergy is de intelligente schakel tussen energievraag en -aanbod van tuinbouwondernemers en de energiemarkten. Wij vertalen marktmogelijkheden en -omstandigheden zo dat klanten ze kunnen gebruiken en vertalen klantvragen in orders die de handelsvloer van Eneco op groothandelsmarkten neer kan leggen. Dit doen we op zo'n manier dat de klant het maximale uit de markt haalt en AgroEnergy optimaal risico's beheerst.
De energiemarkt verandert razendsnel en de tuinbouw loopt voorop qua innovatie op het gebied van teelt- en energiemanagement. Dat betekent dat de ontwikkeling van onze producten en diensten in een razendsnel tempo mee moeten veranderen. Outsystems is de tooling waarmee we dit de afgelopen jaren bereikt hebben.
 
Wat ga je doen?
Er staat een groot aantal uitdagingen te wachten om de reeds ingezette flexibilisering en optimalisering van ons IT landschap en verkorting van de Time To Market verder door te zetten. Het nog verder uitfaseren van de grote diversiteit aan programmeertalen en doorvoeren van Outsystems is onderdeel hiervan.
De digital afdeling heeft als doel op een gestructureerde wijze te werken aan beheer, veiligheid en doorontwikkeling, maar ook door flexibel in te kunnen springen op innovaties.

 Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het (door) ontwikkelen van onze interne en externe applicaties in samen werking met het devops team, je collega's bij AgroEnergy en onze klanten.
 • Het vertalen van interne businessuitdagingen naar innovatieve applicaties en oplossingen.
 • Het adequaat oplossen van technische incidenten die voorkomen dat vergelijkbare incidenten nog eens plaatsvinden.
 • Het doorontwikkelen van je OutSystems kennis en ervaring naar expert niveau.

lees meer

Functie-eisen Je hebt lef, een hoog energieniveau en positieve instelling. Door jouw hands-on mentaliteit draag je bij aan de professionalisering van het scrum team en het behalen van doelstellingen in een continue veranderende organisatie. Hierin overzie je het totaalsysteem en streef je naar rol overstijgende optimalisatie. Je doet aan kennisuitwisseling met vakgenoten (guilds) en gaat actief in overleg met collega ontwikkelaars en architecten om tot goede oplossingen te komen.
Je bent stressbestendig, schroomt niet om het gesprek aan te gaan over inhoud en samenwerking met collega's, kan goed binnen een devops team samenwerken, bent pragmatisch ingesteld maar met een sterk oog voor kwaliteitsborging en verbeteringen zijn hierbij altijd cruciaal. Daarnaast heb je ook goede communicatieve vaardigheden richting eindgebruikers.
 • Een HBO/WO werk- en denkniveau met een opleiding in Informatica. Daarbij minimaal 5 jaar ervaring als software ontwikkelaar in .Net, Java of OutSystems.
 • Aantoonbare ervaring met design patterns, PL/SQL, SQL en Devops. Outsystems Bootcamp en Redwood zijn een pré.
 • Ervaring met werken in een Agile/Scrum team.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 6.300 p/m
Overige info Wij hebben je veel te bieden:
 • Een bruto jaarsalaris tussen de € 57.000,- en € 81.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen;.
 • OV vrij reizen abonnement (24/7 in heel Nederland).
 • Goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken.
Waar ga je werken?
Ons pand in Delft is prima bereikbaar met de auto en 15 minuten met OV vanaf station Delft Zuid. We zijn een club van hechte, bevlogen collega's met veel eigen initiatief en zijn constant in ontwikkeling. We houden van korte lijnen en hebben een open, informele cultuur.

AgroEnergy is een 100% dochteronderneming van Eneco en als marktleider actief met het leveren van (energie) oplossingen voor de glastuinbouw. Met onze diensten richten we ons op het faciliteren van slimme handelsmogelijkheden op de energiemarkt voor klanten en het optimaal inzetten van hun assets. We zijn de partner van de tuinder en werken volgens de kernwaarden: betrouwbaar, transparant en innovatief. Om deze beloften waar te maken investeren we flink in Data, IT, Digitalisering en bijbehorende processen.

De afdeling digital is een hecht team van ontwikkelaars, ontwerpers, beheerders, een tester en architecten. Weten met wie en voor wie we het doen is bij ons erg belangrijk. Vanuit een agile organisatie zoeken we continu naar de balans tot pragmatische oplossingen en toekomst vaste verbeteringen. Iedereen ondersteund en helpt elkaar en we nemen onze verantwoordelijkheden als team en niet als individu.

lees meer

Bedrijfsomschrijving AgroEnergy is een 100% dochteronderneming van Eneco en als marktleider actief met het leveren van (energie) oplossingen voor de glastuinbouw. Met onze diensten richten we ons op het faciliteren van slimme handelsmogelijkheden op de energiemarkt voor klanten en het optimaal inzetten van hun assets. We zijn de partner van de tuinder en werken volgens de kernwaarden: betrouwbaar, transparant en innovatief.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft