Vacature Medior databeheerder (0,6 fte) - Amsterdam

Amsterdam

  • Hogeschool van Amsterdam Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 30 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als medior databeheerder zorg je voor een up-to-date datawarehouse van laaddata, ben je verantwoordelijk voor het maandelijks accuraat binnenhalen van de laaddata en het beheren van de toegangsrechten tot het datawarehouse en de dashboards. Je hebt maandelijks contact met de data-leveranciers voor het aanleveren van de data in het juiste formaat en zorgt voor kwaliteitscontrole.
Je voert proactief (o.a. via SISS packages) en reactief correcties uit op de in te lezen data. Als accounts toegangsproblemen hebben, los je die snel en doeltreffend op. Je denkt proactief mee op het gebied van monitoring en signaleert interessante onderzoekinformatie.
Samen met een senior DWH-specialist bouw je verder aan het datawarehouse: je ontwikkelt stored procedures en schrijft functies in R om stored procedure uit SQL in R aan te roepen. Je denkt mee en voert in opdracht van de senior DWH specialist updates of kleine aanpassingen door in SQL R-Shiny.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de inhoud van het onderzoek naar laadinfrastructuur en elektrisch rijden. Je bent communicatief vaardig, proactief, analytisch en tactisch. Je hebt een servicegerichte werkhouding, werkt nauwgezet en hebt oog voor detail. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend. Je beschikt over basiskennis Datawarehousing. Aantoonbare ervaring met en kennis van de volgende programmeertalen en datatools: T-SQL, MicroSoft SQLSERVER, MicroSoft datatools: SSIS, SSAS en SSRS, R, R-Shiny en dashboardontwikkeling in het algemeen. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving De HvA is de hogeschool van, voor en mét Amsterdam. Een van de grootste hbo-instellingen van Nederland, diep geworteld in Amsterdam. De HvA telt momenteel ruim 4000 medewerkers. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend ‘laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie: creating tomorrow together.Talent als basis, diversiteit als krachtDe HvA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad. We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.815 p/m
Aantal uur per week 30 - 40 uur p/w
32 uur
Overige info Wij bieden
Een interessante baan in een bruisende onderzoekomgeving. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Beheerder ICT 3 (cao hbo). De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 9 en bedraagt maximaal € 3815,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een periode van één jaar; verlenging is afhankelijk van gebleken geschiktheid en formatieruimte.
De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de Hogeschool uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden die gericht zijn op nieuwe technische ontwikkeling en voortdurende professionalisering.
Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord. 
Informatie
Meer informatie kun je opvragen bij Felia Boerwinkel, onderzoekscoordinator Energie & Innovatie, email: f.c.v[email protected] Informatie over de procedure via [email protected] (niet te gebruiken om te solliciteren). Informatie over de faculteit Techniek, Onderzoeksprogramma Urban Technology vind je op .

lees meer

Contactpersoon Mevr. J. van Dijk
0621155054
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Specialist in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam