Vacature Medior Adviseur ICT - MedMij - Den Haag

Den Haag

Nictiz
 • Nictiz Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een achtergrond in de ICT en aantoonbaar opgebouwde ervaring in de zorg? Wil jij werken aan een innovatief project, waarbij jij kansen ziet, onderzoekt en coördineert voor potentiële nieuwe ontwikkelingen/standaarden? Wil jij er aan bijdragen dat iedereen die dat wil kan beschikken over zijn gezondheidsgegevens in één persoonlijke gezondheidsomgeving? Dan maken wij graag kennis met jou. Twijfel niet en solliciteer direct!

Als Medior Adviseur kom je terecht in het team Advies & Innovatie en richt jij je in het eerste jaar op het programma MedMij. Hierna kan je mogelijk door op MedMij, maar er zijn ook diverse andere programma's beschikbaar.

Over Nictiz

Nictiz is de landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie die zich inzet voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Nictiz doet dit onder meer door het gebruiksgericht ontwikkelen en het beheren van informatiestandaarden in opdracht van en samen met de partijen in de zorg. Nictiz signaleert en adviseert partijen in de zorg over informatie-uitwisseling en over (toekomstige) nationale en internationale ontwikkelingen.

Wat ga je doen

Jouw doel is het versterken van interoperabiliteit op het gebied van gegevensuitwisseling in de zorg. Daarbij ben je een echte ‘spin in het web' en werk je samen met onze specialisten van informatiestandaarden, verschillende samenwerkingspartners en leveranciers. Je opereert hierin te midden van de actualiteit.

Deze functie is tweeledig:
 •  Je draagt als sparringpartner bij aan visie en beleid op het gebied van gegevensuitwisseling in de zorg
 •  Je zorgt voor een correcte uitwerking hiervan door als projectleider op te treden
We zijn op zoek naar iemand die feilloos het proces kan begeleiden van gereed maken van bestaande standaarden en het ontwikkelen van (delen van) standaarden. Iemand die de ins- en outs van informatiestandaarden kent en bekend is in deze wereld. Jij zet je netwerk in om snel te kunnen schakelen met het veld en schroomt niet om nieuwe contacten te exploiteren, om zo MedMij producten op te leveren samen met relevante stakeholders. Daarnaast ben je gevoelig voor zaken die in het veld spelen, zowel op micro, macro als meso niveau. Omdat je een hands-on gerichte instelling hebt, ben je tevens in staat als projectleider een correcte & efficiënte uitvoering te faciliteren. Je ondersteunt daarbij het team van functionele & technische experts.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde WO opleiding op het gebied van zorg of informatiekunde;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in zorg en ICT op het gebied van informatiestandaarden, projectmatig werken en samenwerking met diverse stakeholders uit het veld;
 • Kennis van en ervaring met informatiestandaarden in de zorg;
 • Kennis van persoonlijke gezondheidsomgevingen is een pré;
 • Ervaring met coördinerende werkzaamheden;
 • Qua persoonlijkheid ben je open, spontaan, assertief en ben je niet bang om initiatief te nemen;
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Nictiz is de kennisorganisatie voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Nictiz ontwikkelt en beheert informatiestandaarden, waarin generieke bouwstenen zoals de zibs steeds meer gebruikt worden als basis. Deze standaarden zijn nodig om het uitwisselen van informatie in de zorg mogelijk te maken. Daarbij adviseert Nictiz zorginstellingen en softwarespecialisten bij de implementatie van standaarden en optimalisatie van gegevensuitwisseling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur Informatietechnologie in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag