Vacature Functioneel Beheerder, 32-36 uur, Huizen

Huizen

 • Vivium Zorggroep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 30 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende functie van Functioneel beheerder? Wil jij werken waar geen één dag hetzelfde is? Kom dan werken bij Vivium! Vivium biedt jou een kans binnen een informele en klantgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is het beste uit jezelf te halen.
Wij zoeken per direct een Functioneel beheerder, 32-36 uur.

Wat ga je doen?
Als Functioneel beheerder verzorg je het applicatiebeheer voor een klantgroep, ondersteun je de gebruikers en fungeer je als schakelpunt tussen een klantgroep, het technisch beheer en leveranciers. Vivium maakt gebruik van verschillende applicaties, zoals: Pluriform Zorg, Ysis, Medimo, Ncare, Inplanning, Go  Spend, XLCubed, Exact en AFAS.
Je zorgt ervoor dat het applicatiebeheer structureel op orde is, dat de performance en functionaliteit van applicaties geborgd is en aansluit op de behoeften van gebruikers. Verder lever je een bijdrage aan de verdere optimalisatie van processen en het gebruikersgemak van applicaties. Je draagt er zorg voor dat de gebruikers zijn voorzien van adequate instructies en informatie. Ook zorg je dat technische (on)mogelijkheden zijn geïnventariseerd en gecommuniceerd met alle betrokkenen en denk je mee over oplossingen. Daarnaast ondersteun je medewerkers op een klantgerichte wijze bij vragen en problemen.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau afgerond en hebt relevante werkervaring. Ook beschik je over kennis van ITIL processen en relevante softwarepakketten. Je bent analytisch sterk, zodat je gebruikerswensen kunt signaleren en beoordelen en in relatie kunt plaatsen tot de mogelijkheden van applicaties. Je bent in staat je de organisatie en de applicaties snel eigen te maken en je bent communicatief sterk. Kennis van de hierboven genoemde applicaties, of zorg gerelateerde applicaties is een pre.
Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

Wat mag je van ons verwachten?
 • Uitdagend werk in een dynamische organisatie
 • Een contract voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 (max. € 3.582,26 bruto  per maand bij 36 uur per week), pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris.
We zijn trots op onze medewerkers en dat laten we graag blijken! We bieden dan ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Een zeer ruime reiskostenregeling, namelijk voor woon-werkverkeer 2x de CAO.
 • Gratis soep en fruit onder werktijd én een hoge korting op overige maaltijden in onze restaurants.
 • Korting op je zorgverzekering via onze collectieve regeling.
 • Een kerstpakket naar keuze.
 • Zoek je meer uitdaging in je werk? Dan geven wij je de mogelijkheid om een opleiding te volgen. En met ons interne leerportaal zorgen we ervoor dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.  
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere korting op sportverenigingen, fitness, fietsregeling of PC privé-regeling.
 • Kortingen tot wel 60% op diverse uitstapjes zoals bijvoorbeeld pretparken en dierentuinen.
Sta jij hier positief tegenover?
Dan zijn we op zoek naar jou! Neem voor meer informatie contact op met Ilse Wijbenga, Senior Functioneel Beheerder, telefoonnummer 06-19204387. Solliciteren kan via onderstaande link. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Want de mooiste ervaring is en blijft levenservaring.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.582 p/m

Vanaf 1 juni 2020 is er een CAO verhoging van 3.5 % . Daarnaast ontvang je 8.33% eindejaarsuitkering en vakantietoeslag 8 %.
Aantal uur per week 30 - 40 uur p/w
in overleg 32 of 36 uur
Bedrijfsomschrijving Dit zijn wij:
We zijn dé ouderenzorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.800 enthousiaste medewerkers die je graag
verwelkomen in het team.

Wat maakt werken bij Vivium zo bijzonder?
Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is een gevoel dat je krijgt als je bij ons binnen stapt, de sfeer die in onze teams en op de verschillende locaties hangt. Iedere locatie en ieder team is anders.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Huizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Huizen