Vacature Ervaren applicatiebeheerder HRM - Leiden

Leiden

Topaz
  • Topaz Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bewaak jij de kwaliteit en de continuïteit van de informatievoorziening?
Een uitdagende rol in een team met ambitie bij een mooie zorgorganisatie.
 
In jouw rol van Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de informatiesystemen bij Topaz zo goed mogelijk blijven draaien en de medewerkers optimaal worden ondersteund in hun werkzaamheden. Je bewaakt de kwaliteit en de continuïteit van de applicaties, brengt informatiebehoeften in kaart, analyseert deze en legt hierbij een verband met de bedrijfsvoering van de organisatie. Je doet voorstellen voor optimaal gebruik van (nieuwe) functionaliteiten/modules. Je bent aanspreekpunt voor gebruikers en neemt deel aan projecten. Kortom een functie waarin je jouw kennis en expertise zo goed mogelijk kunt inzetten zodat onze zorgmedewerkers de handen vrij hebben om de liefdevolle en hoogwaardige zorg kunnen leveren voor onze cliënten.
 

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij mee?
Jouw werkervaring en professionalisme maken dat jij door jouw collega’s wordt gewaardeerd als gesprekpartner en een toevoeging bent voor Topaz. Naast de competenties samenwerken, klantfocus, kwaliteits-en resultaatgerichtheid blijkt uit jouw profiel ook dat jij:
 
-        In bezit bent van een relevant HBO-diploma of bezig bent;
-        goed bekend bent met  HRM wet - en regelgeving, de cao VVT en roostersystematiek;
-        minimaal 3 werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
-        affiniteit hebt met de ouderenzorg;
-        het prettig vindt om in een omgeving te werken waarin er veel kansen liggen, openstaat om te leren en je stevig in je schoenen staat;
-        ondernemend bent, je vak verstaat en in staat bent om zelfstandig te werken.
 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Een baan die veel biedt
·       Een prettige werksfeer met fijne collega’s;
·       De cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing;
·       Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, FWG functiegroep 50-55, maximaal € 4.161,92 bruto per maand, op basis van een volledige werkweek.
·       Daarboven ontvang je volgens de cao VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
·       Wij hebben ten slotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere musicals, films en restaurants. We hebben oog voor de vitaliteit van onze collega’s (bijvoorbeeld via hardloop-clinics) en je kunt korting krijgen op verzekeringen en sportfaciliteiten.

Waar ga je werken?
De afdeling I&A is een centrale ondersteunende dienst, die werkzaam is voor de gehele stichting Topaz. Topaz is recent overgegaan naar de Cloud, werkt met Azure, Office 365 en heeft alle devices vernieuwd. Het team bestaat uit 13 medewerkers. De sfeer is informeel en professioneel en er is veel ruimte voor eigen initiatief en om nieuwe zaken op te pakken.
 
Wij zijn Topaz
Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.
         
Meer weten of solliciteren?
Heb je inhoudelijke vragen dan kun je bellen of appen met Wil van der Plas, Coördinator I&A, bereikbaar op  06 337 97 937. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Celly Buters, recruiter, via 06  1348 9129.
 
Topaz. Het hele leven telt.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Topaz is een ambitieuze ouderenzorgorganisatie in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. We bieden zorg aan kwetsbare mensen met een complexe zorgvraag die thuis niet meer zelfstandig kunnen wonen. Alles draait bij ons om persoonlijke en hoogwaardige zorg voor de client. We investeren veel in opleidingen en innovatie zoals zorgdomotica.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden