Vacature Applicatiebeheerder zorg - Leiden

Leiden

Topaz
 • Topaz Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In een klein team van collega's draag je bij aan de kwaliteit en de continuïteit van de zorgapplicaties. Je bent het aanspreekpunt voor de gebruikers, doet voorstellen voor een optimaal gebruik van nieuwe functionaliteiten of modules en neemt deel aan projecten. Vanuit jouw rol bezoek je regelmatig andere Topaz locaties uit de regio waardoor je werk heel afwisselend is. In deze functie zet je jouw kennis en expertise zo goed mogelijk in zodat jouw collega's in de zorg hun handen vrij hebben voor het bieden van de hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Zorg volgens ons motto: ‘het hele leven telt'.

 

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij mee?
 • Met jouw werkervaring en professionalisme ben jij een toevoeging voor Topaz. Collega's werken graag met jou samen en worden blij als jij binnenkomt. Het is een pré als je kennis hebt van Pluriform, Medimo en ISIS. Naast de competenties samenwerken, klantfocus, kwaliteits-en resultaatgerichtheid blijkt ook uit jouw profiel dat:
 
 • Je in het bezit bent van een relevant HBO-diploma of hiermee bezig bent;
 • Je kennis hebt van applicaties in de zorg;
 • Je werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • Je affiniteit hebt met de ouderenzorg;
 • Je het prettig vindt om in een omgeving te werken waar veel kansen liggen en je openstaat om te leren;
 • Je beschikt over een positief kritische houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Een baan die veel biedt
 • Een prettige werksfeer met fijne collega's;
 • De cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing;
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, FWG functiegroep 50 maximaal € 3,707,64 bruto per maand, op basis van een volledige werkweek van 36 uur;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Wij hebben ten slotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere musicals, films en restaurants. We hebben oog voor de vitaliteit van onze collega's (bijvoorbeeld via hardloop-clinics) en je kunt korting krijgen op verzekeringen en sportfaciliteiten.
Waar ga je werken?
De afdeling I&A is een centrale ondersteunende dienst, die werkzaam is voor heel Topaz.
Het team bestaat uit 12 medewerkers. De sfeer is informeel en professioneel en er is veel ruimte voor eigen initiatief en om nieuwe zaken op te pakken.
Topaz is recent overgegaan naar de Cloud, werkt met Azure, Office 365 en heeft alle devices vernieuwd.

Wij zijn Topaz
Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.
         
Meer weten of solliciteren?
Heb je inhoudelijke vragen dan kun je bellen of appen met Wil van der Plas, Coördinator I&A, bereikbaar op  06 3379 7937. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Celly Buters, recruiter, via 06  1348 9129. 

Topaz. Het hele leven telt.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Topaz is een ambitieuze ouderenzorgorganisatie in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. We bieden zorg aan kwetsbare mensen met een complexe zorgvraag die thuis niet meer zelfstandig kunnen wonen. Alles draait bij ons om persoonlijke en hoogwaardige zorg voor de client. We investeren veel in opleidingen en innovatie zoals zorgdomotica.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Buters
06 1348 9129
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden