Vacature Technisch Applicatiebeheerder/ Integratiespecialist - De Lier

De Lier

Koornstra & Co
  • Koornstra & Co Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De functie:
De Technisch Applicatiebeheerder/ Integratiespecialist die wij zoeken heeft affiniteit met ERP-applicaties en bedrijfsprocessen, bij voorkeur binnen de AGF of Agri-branche.
Ook beschikt hij/zij over voldoende financiële kennis om een goed aanspreekpunt te zijn voor onze Financiële Controllers en de afdeling Administratie.

Als Technisch Applicatiebeheerder/ Integratiespecialist ben je onder andere verantwoordelijk voor het correct laten functioneren van de applicaties die gebruikt worden binnen onze groep.
Ons applicatielandschap bestaat onder andere uit een aantal, binnen de branche bekende, ERP-systemen.

Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van een TMS-systeem en van een geïntegreerd WMS-systeem. Om tegemoet te komen aan de diverse informatiebehoeften van onze gebruikers ontwikkelt de applicatiebeheerder tevens diverse rapportages en is hij/zij bekend met de werking van BI-tools.

Ook neem je als Technisch Applicatiebeheerder/
Integratiespecialist deel aan projecten, onder andere op het gebied van applicatie- en data integratie. Je overlegt met de key-users en andere teamleden over openstaande vraagstukken en projectwensen.

Je richt je op het bedenken, technisch ontwerpen en ontwikkelen van koppelingen en interfaces. Je draagt zorg voor het testen en implementeren van de technische oplossingen en je draagt zorg voor de ontsluiting van gegevens uit de verschillende applicaties.
Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied en denkt mee over innovatie!

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij mee?
Minimaal een HBO-diploma op het gebied van bedrijfskundige informatica.

Je hebt ervaring in een soortgelijke rol. Jouw interesse ligt bij data- en applicatie-integratie, je begrijpt datastructuren en -services. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal.

Je hebt kennis van de diverse bedrijfsprocessen binnen een
Agri-handelsonderneming. Uiteraard beschik je over voldoende vaardigheden om technische handleidingen te maken en te beheren.

Je beheerst onze ERP-systemen zoals bijvoorbeeld Navision. Ook heb je kennis van en ervaring met lezen en programmeren van C/AL en code-eenheden.

Kennis van en ervaring met programmeertaal .NET is een pré. Je bent bekend met o.a. MSSQL (T-SQL) scripting, SSRS en QlikSense. Kennis van reporting tool ForNav is een pré.

Je neemt het voortouw over het implementeren van API-koppelingen met in- en externe partners op basis van JSON, SOAP, XML en REST.

Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk en goed in staat de vertaalslag te maken tussen de specificaties van de business en de technische oplossing. Je bent in het bezit van een rijbewijs-B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat kunnen wij jou bieden?
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een gezonde, groeiende en professionele groep van bedrijven.

Meer informatie:
Stuur een WhatsApp bericht naar HR.
Tel: 06-29213791

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Arend Steenks, Senior Applicatiebeheerder.
Tel: 06-51000963

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze groep van bedrijven bestaat uit handelsondernemingen die actief zijn in de AGF-branche. Te weten Koornstra & Co, PEQ, Tuinderij Buys, Brassica en CEPA. De ICT-afdeling vervult voor deze groep bedrijven een centrale rol voor zowel het systeembeheer als applicatiebeheer.

De ICT-afdeling staat voor het realiseren van een aantal uitdagende IT-projecten. Het gaat hier vooral om de verdere optimalisatie van ons ICT-landschap, waarbij de focus ligt op de verdere migratie van de verschillende applicaties.
De belangrijkste applicatie wordt gevormd door Navision 2017.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Applicatie Specialist in De Lier Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Lier