Vacature Full Stack Software Ontwikkelaar | Webdeveloper omgeving Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Fastware
 • Fastware Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken jou!

Heb jij een passie voor Front-end ontwikkeling, maar ben je ook niet vies van Backend? Wil je mooie websites, webshops en webapps opleveren voor onze klanten. Wij hebben ons eigen CMS ontwikkeld, maar optimaliseren dit continu. Hier ga je ook een rol in spelen. Wat zijn de laatste trends en musthaves voor een website van nu? Jij bouwt ze!

Interesse gewekt? Lees dan snel verder…
Fastware is inmiddels al bijna 20 jaar succesvol actief vanuit hartje Bergen op Zoom. Onze kernwaarden zijn: deskundig, integer, dienstbaar en verbindend. Herken jij je hierin en wil jij je steentje bijdragen aan ons zelf ontwikkelde CMS? Onze eigen software laat zich omschrijven als veilig, betrouwbaar, maar het is ook zeer flexibel om in te werken. In jouw rol help je enerzijds mee om ons CMS verder door te ontwikkelen, maar anderzijds bouw je mee aan de projecten voor onze klanten. Dit zijn websites, webshops en webapps.
Als wij ons ideaalbeeld schetsen, schuw je het Frontend werk ook niet. Tover jij het platte plaatje om naar een dynamische website? Of heb je de ambitie om dit op korte termijn nog verder ontplooien?

Hebben we een klik?
De door ons gemaakte websites en webshops faciliteren we exclusief in onze eigen hostingomgeving. Waarbij we onze klanten van alle gemakken kunnen voorzien, denk aan hosting, e-mail, domeinnaamregistratie, SSL Certificaten en dergelijke.
Fastware bestaat uit een club zeer gemotiveerde en deskundige collega’s die als een zelfsturend team hard aan de slag gaat voor onze gewaardeerde klanten. Prettige samenwerking, korte lijnen en goed contact met de klant, dat vinden we belangrijk. We werken graag samen met onze klanten en onze partners om tot een mooi, goed werkend eindresultaat te komen.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
In een klein en divers team van collega’s met verschillende expertises, streef je altijd naar de beste oplossing voor de klant. Als front-end developer werk je nauw samen met onze designers en programmeurs. Jij ondersteunt de designer in de ontwerpfase; de designer en programmeur beantwoorden jouw vragen tijdens de ontwikkelfase. Je besteedt hierbij aandacht aan responsive design dat je bouwt volgens de principes van progressive enhancement.
Je gaat daarbij ook werken met en aan ons eigen ontwikkelde CMS die wij continu blijven doorontwikkelen. Jouw ideeën en bijdragen hieraan zijn dan zeer van belang!
Wij vinden jouw persoonlijke ambities, je match met het team en persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als je kennis of ervaring. Bij Fastware krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng je mee? (of wil je graag leren)
 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring (minimaal 1,5 jaar)
 • Technische vaardigheden PHP, (My)SQL, HTML,CSS & JavaScript zijn een must
 • Ervaring met Webservers, Mail, Linux, Adobe Creative Suite zijn een pré
 • Empathisch vermogen (Inleven in onze relaties en de eindgebruiker)
Wat bieden we jou?
 • Uitdagende functie met veel zelfstandigheid
 • Serieuze ruimte voor creativiteit, kennisdeling en eigen initiatief
 • Deskundig team van ontwerpers & ontwikkelaars
 • 40 urige werkweek (in overleg nader te bepalen)
 • Fijne werkplek in het centrum van Bergen op Zoom / op loopafstand van het station
 • Gezellige collega’s
 • Ruimte voor zelfstudie
 • Passend salaris én bijbehorende vakantiedagen
Uiteraard ligt het zwaartepunt op front- en backend, maar zo af en toe zullen daar ook andere taken bij komen. Dit geldt voor ons allemaal. Ons succes is daarom een echte teamprestatie. Hier ligt ook meteen onze kracht: een team dat een website of shop écht samen bouwt.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Werken bij Fastware, is werken met specialisten op het gebied van interactie- & visueel ontwerp, front-end & back-end ontwikkelingen. Samen in het centrum van Bergen op Zoom, op loopafstand van het station.Fastware is inmiddels al bijna 20 jaar succesvol actief vanuit Bergen op Zoom. Haar klanten bevinden zich grotendeels in het zuid-westelijk deel van Nederland. Wij verzorgen de online zichtbaarheid van onze klanten. Website-, webshop- en webapplicatie ontwikkeling is onze corebusiness. De door ons gemaakte websites en webshops faciliteren we exclusief in onze eigen hostingomgeving. Waarbij we onze klanten van alle gemakken kunnen voorzien, denk aan hosting, e-mail, domeinnaamregistratie, SSL Certificaten en dergelijke.Fastware bestaat uit een club zeer gemotiveerde en deskundige collega’s die als een zelfsturend team hard aan de slag gaat voor onze gewaardeerde klanten. In onze club streeft iedereen er naar om in zijn/haar vakgebied het beste naar boven te halen. Ons succes is daarom een echte teamprestatie. Hier ligt ook meteen onze kracht: een team dat een website of shop écht samen bouwt. Prettige samenwerking, korte lijnen en goed contact met de klant, dat vinden we belangrijk. We werken graag samen met onze klanten en onze partners om tot een mooi, goed werkend eindresultaat te komen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Anja van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bergen op Zoom