Vacature Functioneel beheerder - Breda

Breda

Avans Hogeschool
 • Avans Hogeschool Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als functioneel beheerder van het financiële informatiesysteem UBW bij Avans ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bewaken van de functionaliteiten van het systeem. Je hebt ook invloed op tal van ambities die we waar willen maken. Ambities met bijbehorende investeringen in moderne techniek. Je hebt veel contact met systeemgebruikers en adviseert en bouwt proactief aan verdere verbeteringen. Dit vraagt om oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid en de nodige skills om mensen te begeleiden bij implementaties. Want functioneel beheer is mensenwerk. Het mooiste aan je werk? Dat je de vrijheid krijgt zaken naar eigen initiatief op te pakken en te structureren. Dat doe je door:
 • Overal de koffie te proeven. Je gaat onze organisatie leren kennen. Hoe zit Avans in elkaar? Hoe kun je toegevoegde waarde leveren?
 • Een bijdrage te leveren aan verschillende type projecten. Bijvoorbeeld het bouwen van een prognosetool die gaat voorspellen hoe de toekomst van Avans eruit gaat zien op het gebied van financiële processen en informatiestromen binnen onze hogeschool. Hoe ga je bijdragen om deze tool operationeel te krijgen?
 • Ook denken we na over automatisering met behulp van robots. Wat zijn jouw ideeën?
Lees de verhalen van onze medewerkers en ontdek wat werken voor Avans inhoudt.

lees meer

Functie-eisen Je bent nieuwsgierig en wil jezelf verder ontwikkelen in je vakgebied. Je bent de stabiele factor. Je gaat proactief en daadkrachtig te werk en je functioneert net zo makkelijk zelfstandig als in een team. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt secuur. Anderen omschrijven je ook als analytisch en accuraat. Dat uit zich bijvoorbeeld in het testen van aanpassingen in het systeem. Met oppervlakkig testen neem je geen genoegen. Voordat een wijziging naar productie gaat is deze voldoende getest. En door de juiste vragen te stellen weet je haarfijn prioriteiten scherp te krijgen. En dan heb je ook nog:
 • Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van IT of economie. Richting is niet het belangrijkste, je hebt in ieder geval een sterke affiniteit met Finance & IT.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als functioneel beheerder of overeenkomstig. Door je ervaring maakte je al kennis met financiële en administratieve processen.
 • Een paar stevige schoenen, waardoor je kan omgaan met andere meningen van belangrijke stakeholders.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.845 - € 4.307 p/m

Je ontvangt een maandsalaris op basis van kennis en ervaring in schaal 9 of 10: minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4307,66 bruto bij een fulltime aanstelling. Dit is conform cao hbo.
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
1 fte = 36
Overige info Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit mensen. We staan bekend als goede werkgever. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Je ontvangt een maandsalaris in schaal 9 of 10, afhankelijk van ervaring: minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 bruto bij een fulltime aanstelling. Dit is conform cao hbo.
 • Op basis van een fulltime dienstverband heb je ongeveer 50 vakantiedagen.
 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand is standaard.
 • Mooie ontwikkelmogelijkheden.
 • Het betreft een vaste positie. Wij bieden je in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar.
 • Wij bieden jou een contract als senior functioneel beheerder aan. Dit is de officiële naam van de functie.
Je bent ervan overtuigd dat deze functie bij je past en je hebt zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk op donderdag 13 augustus 2020, via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij streven ernaar je binnen 2 weken na de sluitingsdatum te informeren over de status van jouw sollicitatie. Bij vragen kun je contact opnemen met Herre Wynia, Adjunct Directeur van de Diensteenheid Financiën en Studentenadministratie, 06 – 5170 8371.

We hebben de vacature zowel intern als extern uitgezet. Na de sluitingsdatum verwijderen wij de vacaturetekst van de website. Aan de inhoud van deze vacature kun je geen rechten ontlenen. Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Avans Hogeschool: wij maken het verschil.
Avans Hogeschool heeft 54 hbo-opleidingen, 31.500 studenten en 2.830 medewerkers. Avans behoort al jarenlang tot de top 3 van hogescholen van Nederland. En heeft locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Roosendaal. We leggen de lat hoog. Ook voor onszelf.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda