Vacature Manager ICT - Almelo

Almelo

Kees Smit Tuinmeubelen B.V.
 • Kees Smit Tuinmeubelen B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weet jij wat ervoor nodig is om een functionele, schaalbare, veilige en moderne ICT afdeling neer te zetten? Wil jij je stempel drukken op het ICT landschap binnen een sterk groeiend bedrijf? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een ervaren Manager ICT.

Kees Smit Tuinmeubelen is volop in ontwikkeling en groeit snel. In het hoogseizoen zetten zo'n 450 medewerkers van verschillende afdelingen zich samen in om tienduizenden klanten in Nederland, Duitsland en België blij te maken met nieuwe tuinmeubelen. De verkoop vindt plaats via onze Experience Stores XXL in Almelo en Amersfoort en via onze webshops. Door deze groei en het toenemende belang van de online verkoop is niet alleen het aantal gebruikers, maar ook de diversiteit en complexiteit van ons ICT-landschap enorm toegenomen.

Voor onze organisatie is een toekomstbestendige, betrouwbare en veilige ICT omgeving, welke naadloos aansluit op onze strategische doelstellingen, van groot belang. Hierbij is het belangrijk dat de processen, systemen, applicaties, infrastructuur en dienstverlening goed op elkaar zijn afgestemd. Als Manager ICT heb jij hierin een verbindende en innoverende rol. Jouw taken zijn daarnaast onder andere:
 • Het ontwerpen van een toekomstbestendig ICT landschap, zowel applicatief als systeemtechnisch;
 • Het ontwikkelen en uitrollen van een roadmap, waarmee deze gewenste situatie bereikt wordt;
 • Het voeren van de regie over het bedrijfsbrede IT projectenportfolio;
 • Het leidinggeven aan de collega's van de ICT-afdeling. Dit betreft in de praktijk het in de lijn aansturen van de systeem- en netwerkbeheerders (tevens werkplekbeheer) en een functioneel applicatiebeheerder. Daarnaast geef je functioneel sturing aan de e-commerce manager (verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de webshop en de integratie hiervan richting de rest van het landschap) en de business consultant logistiek (specialist in logistieke processen en applicaties);
 • Samenwerken met, en aansturen van, externe ICT-dienstverleningspartners.
Samen werken we dagelijks aan nog een beter geïntegreerd ICT- en applicatielandschap op een goed beveiligde, performante en efficiënt ingerichte infrastructuur.

Als Manager ICT maak je deel uit van het managementteam van Kees Smit, leg je hiërarchisch verantwoording af aan de Financieel directeur en ben je aanjager van innovatie op het gebied van ICT. Samen werken we aan het versterken van de Kees Smit cultuur: open, no-nonsens, eerlijk, samenwerken, betrokken en klantfocus.

lees meer

Functie-eisen Jij…
 • … bent minimaal HBO opgeleid en hebt >5 jaar ervaring als Manager ICT in een volwassen organisatie van vergelijkbare omvang. Je hebt bij voorkeur ervaring in een retailorganisatie en/of een organisatie met een belangrijke logistieke component;
 • … hebt ruime kennis van applicatie- en netwerkstructuren, ICT databeveiliging/security en BI;
 • … weet hoe een moderne ICT omgeving eruit ziet en jij hebt de daadkracht om een organisatie naar dit niveau te kunnen brengen;
 • … hebt aantoonbare ervaring met pakketselecties, applicatie integraties en de implementatie van ERP;
 • … hebt een sterk analytisch vermogen en je hebt ervaring met projectmatig werken (Prince II, SCRUM, ITIL, BISL);
 • … bent een resultaatgerichte manager die collega's verbindt en oog heeft voor individuele professionele ontwikkeling.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
 • Een uitdagende, leidinggevende functie als Manager ICT met veel ruimte om het ICT landschap op jouw manier verder vorm te geven;
 • Een jaarcontract, met intentie om dit nadien om te zetten naar een vast contract;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime en een goed pensioen, waarvan ¾ door Kees Smit wordt betaald;
 • Werken bij een sterk groeiend, dynamisch familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is;
 • Flexibel werken en een fijne werkomgeving met een sta-zit bureau, dagelijks vers fruit, sodastream en goede bonenkoffie.
Zie jij jezelf al werken bij Kees?
Stuur dan je motivatiebrief en cv naar [email protected] t.a.v. Liesbeth Kremer (recruiter). We zijn benieuwd naar je!
Zien wij ook aanknopingspunten? Dan nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek te plannen met Jan Pezie (huidige Manager ICT/IM) en Liesbeth Kremer (recruiter). Is dat gesprek positief? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in met Wilma de Goede (Financieel directeur).

Heb je nog vragen? Bel of app dan met Liesbeth: 06 111 340 97.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kees is de goede buur die altijd voor je klaarstaat. Je bent bij ons onderdeel van een warm gezelschap. Het familiegevoel heerst sterk onderling. Om specialist te kunnen blijven in tuinmeubelen, investeren we in kennis. Dit doen we door het opleiden van medewerkers en het aangaan van samenwerkingen die ons versterken en waar we van kunnen leren. We gaan net dat stapje verder en zetten hiermee het puntje op de i. Wil jij werken bij een bedrijf waar oprechte aandacht is voor medewerkers en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wist je dit?
- We bestaan sinds 1942 en ons assortiment is tevens in de webwinkel te vinden;
- We zijn een nuchter Nederlands familiebedrijf en inmiddels zijn we ook actief in Belgi en Duitsland;
- We geloven in de kracht van samen, we kennen geen individuele successen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Liesbeth Kremer
06 111 340 97
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Application Manager in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almelo