Vacature Klantgerichte Support Engineer Infrastructure in de omgeving Tilburg/Breda - Gilze

Gilze

Global-e ICT solutions B.V.
 • Global-e ICT solutions B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als MKB’er of horecabedrijf moet je blind kunnen vertrouwen op de werking van de ICT voorzieningen zoals het computernetwerk, kassa en telefoon. Jij begrijpt welke impact een storing of netwerkprobleem heeft en je helpt de klant direct weer op weg, op afstand of ter plaatse. Ben jij deze steun en toeverlaat? Dan komen we graag met jou in contact!
Wij zijn Global-e, een ICT dienstverlener in de omgeving Breda-Tilburg. Ter uitbreiding van ons support team zoeken wij een Support engineer met een duidelijke specialisatie op het gebied van Infrastructure en netwerkbeheer.

Wat ga je doen?
Als Support engineer werk je voornamelijk vanuit kantoor maar ook op locatie bij de klant. De verhouding is ongeveer 80-20. Je werkt in een klein team met enthousiaste collega’s en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij storingen, problemen met verbindingen, aanpassingen (RFC) en technische vragen.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij bent iemand die klaar staat voor de klant én jouw collega’s. Je bent praktisch ingesteld en voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen. Uiteraard beschik je al over de nodige ICT-kennis maar je wilt je graag verder ontwikkelen. Jij hebt:
 • Een afgeronde Mbo-opleiding, in de richting van ICT-beheer;
 • Cisco certificering, minimaal CCNA (of bereidheid dit te behalen);
 • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen (je dringt snel tot de kern door);
 • Een grote interesse in netwerkverbindingen en telecom.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Waarom kies jij voor ons?
Global-e is een werkgever bij jou in de buurt, waar jij geen nummer bent en waar je onderdeel uitmaakt van een fijn, klantgericht team. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, on the job en met opleidingen en trainingen. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris bij en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon, pensioenvoorziening en de mogelijkheid tot flexwerken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Global-e is een ICT-dienstverlener met eigen Datacenter, gespecialiseerd in het leveren van klantoplossingen op het gebied van Cloud, Infra en Voice. Gestart als regionale partner bedienen we klanten in heel Nederland, voornamelijk binnen het MKB- en horecasegment. In een markt die sterk aan verandering onderhevig is, staan wij voor continuïteit, persoonlijk contact en oplossingen die het verschil maken. Met ruim 30 jaar ervaring zetten wij in op de toekomst. Zo openen wij binnenkort de deuren van ons nieuwe pand en tweede datacenter, een nieuwe fase van innovatie en verdere groei. Onze kernwaarden Integrity, Security en Availability staan daarbij centraal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Gilze Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gilze