Vacature AGILE SOFTWARE TESTER - Utrecht

Utrecht

Akwa GGZ
 • Akwa GGZ Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bouw je samen met ons aan kwaliteitsverbetering in de geestelijke gezondheidszorg?
GGZ Dataportaal is een vernieuwde digitale omgeving voor zorgprofessionals waar gegevens worden verwerkt over behandelingen in de geestelijke gezondheidszorg. Hiermee bieden we netwerken van professionals in de ggz inzicht in de uitkomsten van zorg, zodat zij op basis van gebundelde data van elkaar kunnen leren en hun behandelingen kunnen verbeteren.

Over de functie agile software tester
Als agile software tester ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de tests van GGZ Dataportaal. Dit betekent dat je de user-stories analyseert en deze voorziet van testcases en acceptatiecriteria. Je voert zelf de benodigde tests uit, registreert de bevindingen en volgt deze op. Daarnaast controleer en waarborg je de kwaliteit van het testproces en signaleer je verbeterpunten. Je beheert de geautomatiseerde tests en zoekt naar mogelijkheden voor uitbreiding.

Samen met onze ontwikkelaars en product owner vorm je het scrumteam van GGZ Dataportaal en je wordt aangestuurd door de manager Operations. Je hebt daarnaast nauw contact met je collega’s van de servicedesk en projectmanagement.

Onze online applicatie is gebouwd in SQL en ETL, draait op Microsoft SQLServer en heeft een interface bestaande uit een .net back-end en een HTML5 front-end. Samen met het team ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van de applicatie rondom thema’s als customer self-service, datavisualisatie en gebruiksvriendelijkheid.

Naast je werk als tester heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op aanverwante vlakken en kan je binnen het team andere taken oppakken. Denk bijvoorbeeld aan data-analyse, datavisualisatie, interface design of dashboarding.

lees meer

Functie-eisen Over jou, wat zoeken wij?
Jij bent een resultaatgerichte software tester. Je bent analytisch sterk en houdt van complexe vraagstukken. Je krijgt energie van samenwerken en bent ook communicatief vaardig. Daarnaast vind je het leuk om in een relatief jonge én kleine organisatie mee te bouwen aan data gedreven leren voor een hele sector.

Je beschikt over:
 • Een afgeronde ICT opleiding op minimaal HBO niveau
 • 3 – 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van XML, databases en BI oplossingen (SQL)
 • Kennis van testmethodieken, o.a. Tmap
 •  Goede beheersing van de Nederlandse taal (B2-niveau)
en we maken helemaal graag kennis met je als je ook;
 • Ervaring hebt met TFS
 • Affiniteit hebt met ontwikkelen en/of data-analyse
 • Kennis hebt van MS Dynamics

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Akwa GGZ staat voor alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. In deze jonge en dynamische organisatie bouwen we samen aan een lerende ggz. Dat doen we door de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitsstandaarden waarin wordt beschreven hoe goede zorg eruit ziet. Daarnaast faciliteren we met GGZ Dataportaal een veilige online omgeving voor zorgprofessionals om van elkaar te kunnen leren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ons aanbod
Akwa GGZ biedt je een werkplek in een mooi stukje Utrecht. We zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, die je kan parkeren op ons eigen terrein. Uiteraard bieden we je een marktconforme beloning met 8,33% vakantiegeld en 2,5% eindejaarsuitkering en 28 vakantiedagen. Het pensioen is ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Over Akwa GGZ
Akwa GGZ staat voor alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. In deze jonge en dynamische organisatie bouwen we samen aan een lerende ggz. Dat doen we door de ontwikkeling en implementatie van kwaliteitsstandaarden waarin wordt beschreven hoe goede zorg eruit ziet. Daarnaast faciliteren we met GGZ Dataportaal een veilige online omgeving voor zorgprofessionals om van elkaar te kunnen leren.

We zijn gevestigd in een monumentaal pand in hartje Utrecht en hebben ruim 20 medewerkers in dienst. Onze organisatie is volop in ontwikkeling, dus dat geeft jou ook ruimte en mogelijkheden om mee te groeien en bij te dragen aan de vele initiatieven die lopen.
We zoeken mensen die van aanpakken houden en het een uitdaging vinden om samen iets op te bouwen. Hard werken zijn we niet vies van, maar met elkaar kunnen lachen en gezellig met zijn allen lunchen in de keuken vinden we net zo belangrijk.

Contact en solliciteren
Bij interesse richt je je CV en sollicitatiebrief (in het Nederlands) aan Astrid van Wijnbergen, manager financiën en HR. 

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Tim Hufken, manager operations GGZ Dataportaal, via 030-307 92 70.

Reageren kan tot en met 1 maart 2020. De eerste sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de week van 9 maart 2020.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Tim Hufken
0303079270
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht