Vacature IT Support engineer - Amsterdam

Amsterdam

AniCura Nederland
 • AniCura Nederland Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Er lopen in Nederland meer dan vier miljoen huisdieren rond. En net als hun baasjes worden ook zij wel eens ziek. Jaarlijks besteden hun eigenaren meer dan een half miljard euro bij de dierenarts – en de markt groeit. Internationale dierenzorgverlener AniCura speelt hierop in met een grootschalig internationaal netwerk van klinieken die hoogwaardige eerste- en tweedelijns dierenzorg aanbieden. De IT support engineer zorgt ervoor dat zowel AniCura als de klinieken in Nederland op de juiste manier ontzorgt worden en door de inzet van digitale middelen de zorg voor huisdieren continue verbeterd.

Vacature: IT Support engineer
De IT Support engineer rapporteert aan de IT Manager van Nederland en biedt de medewerkers van het hoofdkantoor in Amsterdam alsmede de aangesloten klinieken van AniCura support op IT-gebied. Je standplaats is Amsterdam en je bent met enige regelmaat onderweg naar klinieken in Nederland. Je werkt continue aan een up-to-date en stabiele IT-omgeving van de kliniek en begeleid de klinieken tijdens migratie projecten. Hiervoor schakel je met de lokale IT-partners van de klinieken, externe leveranciers en met de Group-IT functie vanuit AniCura Group in Zweden. Ben jij communicatief sterk, in staat om situaties eenvoudig uit te leggen of te vertalen en snel voor de juiste opvolging te zorgen dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen Belangrijke kerntaken zijn
 • Je hebt een ICT of Informatica opleiding gevolgd op MBO-4 of HBO niveau.
 • Je hebt enige werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bezit het vermogen om logisch na te denken en aandacht te schenken aan details, uitstekende analytische- en probleemoplossende vaardigheden.
 • Je hebt een gezonde dosis geduld en een klantvriendelijke instelling.
 • Je kunt goed luisteren, prioriteiten stellen en veel openstaande gevallen tegelijk beheren.
 • Je hebt praktische ervaring met Windows 7 & 10 en O365
 • Je hebt kennis van pc-hardware zoals laptops, printers, computerrandapparatuur, mobiele telefoons (iOS & Android).
 • Je hebt kennis van netwerkconnectiviteit - Ethernet, TCP / IP , VPN en VOIP
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om te reizen waar en wanneer nodig.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je hebt een enige affiniteit met de (dier)gezondheidszorg;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving AniCura is ontstaan in 2011 na de fusie van een aantal Scandinavische dierenziekenhuizen. Het doel was om nog betere zorg te kunnen leveren door het delen van zowel kennis als middelen – en dat doet AniCura nog steeds. Inmiddels is AniCura uitgegroeid tot de meest toonaangevende spelers in de branche met 5000 medewerkers en 250 klinieken verspreid over tien Europese landen.
Sinds 2015 is AniCura ook actief in Nederland, waar het met 75 vestigingen en 850 medewerkers een van de grootste dierenzorgaanbieders is. Steeds meer zelfstandige dierenklinieken en ketens, zoals Sterkliniek Dierenartsen, sluiten zich aan bij AniCura om nog betere zorg te kunnen leveren. Want deel uitmaken van een grootschalige internationale organisatie levert een breed scala aan voordelen op. Zo profiteren klinieken onder andere van kennisdeling, administratieve ondersteuning en efficiëntere inkoop en het grote netwerk biedt een breed aanbod aan mogelijkheden voor bijscholing. Daarnaast zijn ondernemers verzekerd van de continuïteit van hun kliniek, kunnen klinieken de werkdruk beter verdelen en zich eventueel verder specialiseren. Wat uiteindelijk allemaal de kwaliteit van de zorg ten goede komt.
De markt groeit en daarom zijn de ambities groot. AniCura zet stevig in op verdere groei en profiteert hierbij van de kennis van Mars Petcare – wereldwijd marktleider in dierengeneeskunde – waar het bedrijf sinds 2018 onderdeel van uitmaakt. Samen met hen werkt AniCura aan continue verbetering van de zorg, het realiseren van de landelijke dekking en verdere professionalisering van de organisatie.
De IT Support engineer speelt hierin een belangrijke rol en zorgt dat klinieken van AniCura ontzorgt worden op IT gebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32u is bespreekbaar
Overige info Ons aanbod
Wij bieden een veelzijdige functie bij een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.

Verder bieden wij jou:
 • Werken voor en met diverse dierenklinieken in het gehele land;
 • Een transparante organisatie met een duidelijke visie en korte lijnen;
 • Een inspirerende werkomgeving op ons hoofdkantoor in Amsterdam;
 • Een positieve, energieke werksfeer met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Een organisatie die voortdurend ontwikkelt en niet bang is te blijven investeren;

Interesse?
Herken je jezelf in dit functieprofiel? Dan komen wij graag met jou in contact!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Hiddo van Loon
0621106630
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam