Vacature ICT Professional - Delft

Delft

TOPdesk Nederland B.V.
  • TOPdesk Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen als ICT professional?
Als ICT professional ga je al onze ICT-systemen onderhouden en beheren. Van werkplekken en servers, tot applicaties en infrastructuur. Daarnaast komen er dagelijks voorspelbare en onvoorspelbare vragen binnen van je collega’s van onze binnenlandse en buitenlandse branches waar je je tanden in kunt zetten.
Met welke systemen je hierbij te maken kunt krijgen? Denk aan Vmware, Veeam, Microsoft Azure, Microsoft Office365, Microsoft SQL, Juniper, Microsoft Windows of Linux. Zeggen sommige van deze systemen je nog niet zo veel? Geen probleem. Belangrijker dan kennis die je nu hebt, vinden wij de kennis die je wilt opdoen. De technologie gaat altijd vooruit en we zullen altijd te maken krijgen met nieuwe systemen, software en hardware die we ons eigen moeten maken.

Bij TOPdesk ben je als ICT professional altijd met een, twee of meer vraagstukken bezig. Waarschijnlijk heb je alle kennis die je nodig hebt om deze problemen op te lossen nog niet. Dat zie jij niet als probleem, maar als voordeel: als ICT professional draait het er namelijk om dat je continu nieuwe dingen leert. Elke dag nieuwe problemen tackelen en mensen helpen maakt deze baan interessant en afwisselend!

Waar kom je terecht?
In een ICT team dat een groot internationaal bedrijf ondersteunt. Over het algemeen kunnen we iedereen op afstand ondersteunen. Maar als het nodig is, stap je op het vliegtuig en help je een van onze vestigingen op locatie.
Bij TOPdesk werken we niet met functie- of taakomschrijvingen. Je krijgt de ruimte om zoveel mogelijk verschillende dingen te leren en uit te proberen. Je kunt jezelf op verschillende gebieden ontwikkelen. Word je enthousiast van het hele spectrum van service management of duik je liever diep in de ICT-techniek? Het kan allemaal.

lees meer

Functie-eisen • Je hebt minimaal HBO werk- of denkniveau.
• Je bent op zoek naar een junior- of mediorfunctie.
• Je hebt interesse in IT en techniek.
• Je hebt passie om vraagstukken op te lossen.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Hier doe je het voor
• Werken bij een van de leukste werkgevers van Nederland met een informele, maar professionele werksfeer.
• Een zee aan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Je mag altijd jezelf zijn in onze open cultuur.
• Een omgeving waarin je nooit bent uitgeleerd.
• Je staat er nooit alleen voor! We ondersteunen elkaar altijd.

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons toe via het sollicitatieformulier.

Tips voor je brief? We vinden het belangrijk dat je initiatief toont en communicatief sterk bent. We horen daarom graag, aan de hand van een voorbeeld, hoe deze competenties bij jou terug te vinden zijn. We zijn natuurlijk ook benieuwd waarom je op precies deze functie reageert en waarom je graag bij TOPdesk wilt werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool van Nederland. Met ruim 750 collega’s, in 11 landen, werken we iedere dag samen aan het verbeteren, leuker en slimmer maken van de dienstverlening van onze klanten.

We zijn inmiddels groot, maar geloven nog steeds in onze kernwaarden: werknemers zoveel mogelijk vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen geven. Zodat ze geweldige dingen kunnen doen. We hebben daarom een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Medewerker in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft