Vacature Ervaren Technisch Projectleider met een succesvolle trackrecord in ERP implementaties - Apeldoorn

Apeldoorn

Thinkwise
  • Thinkwise Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Krijg jij een kick van complexe klanttrajecten waarbij je de regie kunt voeren? Heb je een passie voor techniek? En weet jij de ideeën en wensen van onze klanten om te zetten naar slimme, snelle en toekomstbestendige oplossingen? Dan ben jij geknipt voor de rol van Technisch Projectleider bij Thinkwise!
Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. De komende jaren hopen we samen met jouw kennis en kunde verder te groeien, zodat we nog meer klanten kunnen voorzien van software die hun business op een eenvoudige, inzichtelijke en duurzame manier ondersteunt.

Wat ga jij doen als Technisch Projectleider?
Als Technisch Projectleider bouw je in samenwerking met onze klanten complexe systemen waarmee zij hun dienstverlening kunnen optimaliseren. Daarbij weet je jouw inhoudelijke kennis op een begrijpelijke manier over te brengen. De hoogopgeleide applicatiespecialisten die je projectteam vormen, kunnen rekenen op jouw leiderschap en coaching.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je in huis?
Om te beginnen beschik je over een stevige werklust en een goed humeur. Je ademt strategie en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ook niet onbelangrijk: je staat stevig in je schoenen en toont leiderschap door consequent te sturen op de planning.

Daarnaast heb je:
• Een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau of hoger
• Minimaal 3 jaar werkervaring als eindverantwoordelijk Technisch Projectleider
• Rijbewijs B, aangezien je je 1 tot 3 dagen per week bij klanten op locatie bevindt
• Kennis van de HR-cyclus
• Ervaring als functioneel ontwerper en/of requirement analist met kennis van SQL

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd.
Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat.

De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers.
Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Dit bieden wij jou:
• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening
• Een eindejaarsuitkering van 4% over je bruto jaarsalaris
• Een rol in uitdagende high tech projecten bij en voor onze klanten
• ‘Long life learning’, waarbij we je stimuleren om te blijven groeien en ontwikkelen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en trainingen via onder andere onze eigen Thinkwise Academy
• De kans om met onze nationale en internationale ambities mee te groeien
• Een inspirerende werkplek op ons mooie hoofdkantoor in Apeldoorn
• Deelname aan uiteenlopende evenementen, sportactiviteiten en teamuitjes

Over Thinkwise
Bij Thinkwise brengen we de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze enterprise software, waaronder Mojo, Sligro, VDL, WEC-Lines en Troostwijk. Bij Thinkwise zijn ruim 130 professionals werkzaam.

Durf jij de uitdaging aan?
Een functie als Technisch Projectleider is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij de uitdaging aan durf jij je carrière een nieuwe impuls te geven? Solliciteer dan nu!

lees meer

Contactpersoon James Brinkman
0641340813
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn