Vacature Ervaren PHP/MySQL developer met kennis van Laravel/Symfony - Amsterdam

Amsterdam

JuriBlox B.V.
 • JuriBlox B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als lead developer ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze dienst (zowel aan de front-end als de back-end). Je zal onder andere nieuwe functionaliteiten opzetten en ontwikkelen, maakt analyses aan de hand van het gebruik van de dienst en past daar de dienst op aan. Dagelijks stuur je collega developers aan en bepaal je samen met de directie welke ontwikkelingen moeten worden doorgevoerd. Je legt verantwoordelijkheid af aan/en werkt nauw samen met de directie. De 40-urige werkweek kan je zelf indelen.

lees meer

Functie-eisen Je bent een hardwerkende perfectionist met kennis van het Laravel en/of Symfony PHP framework. Daarnaast ben je bekend met Node.js, ga je los op complexe vraagstukken en ben je niet bang om nieuwe technieken toe te passen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en als iets af moet, dan sta je er. Als lead developer ben je trots op hetgeen je ontwikkelt, denk je pragmatisch mee en ga je voor het maximale resultaat. Daarnaast vind je het leuk om andere collega’s te enthousiasmeren over je vak.

Verder heb je:
 • een proactieve houding naar collega’s en relaties;
 • aantoonbare kennis van PHP (Laravel en/of Symfony Framework), MySQL, Node.js en Git;
 • enige jaren werkervaring (circa 2 tot 3 jaar) in een soortgelijke functie;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving JuriBlox is een online dienst (Software-as-a-Service) met name geschikt voor (bedrijfs)juristen, privacy officers, advocaten en inkopers die het mogelijk maakt om juridische documenten, adviezen en gegevensverwerkingen op een nieuwe, snelle manier aan te maken en bij te houden.Het bedrijf is opgericht door de eigenaren van ICTRecht. ICTRecht is een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. ICTRecht heeft zich in 10 jaar tijd neer weten te zetten als een belangrijke nichespeler binnen zijn rechtsgebied. Dit is mede tot stand gebracht door de inzet van software om gemakkelijk documenten te creëren. Arnoud Engelfriet en Steven Ras hebben ervoor gekozen deze innovatie breed beschikbaar te maken door JuriBlox als een gedegen bedrijf neer te zetten en de software door te ontwikkelen tot wat JuriBlox nu is.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Aantrekkelijk salaris.
Overige info Wij bieden een informele en sfeervolle werkomgeving in Amsterdam Centrum, waar we met een klein team met veel plezier samenwerken. De startdatum wordt in overleg vastgesteld, maar het liefst zien we dat je zo snel mogelijk begint. Afhankelijk van jouw ervaring bieden we een aantrekkelijk salaris. Als lead developer bieden we je de kans om door te groeien waarbij je het gehele development team aanstuurt, afhankelijk van jouw capaciteiten, wensen en leergierigheid.

Daarnaast bieden we je:
 • een fijne werkplek, maar thuiswerken is ook geen punt;
 • een goede laptop zodat je je werk perfect uit kunt voeren;
 • een jaarlijks bedrijfsuitje;
 • de mogelijkheid om bij te scholen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Niels Winters
0202293345
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laravel Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam