Vacature Senior Systeembeheerder, Fulltime, Amstelveen

Amstelveen

Ziekenhuis Amstelland
 • Ziekenhuis Amstelland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior systeembeheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en bewaking van de automatiseringssystemen en netwerken in ons ziekenhuis. Een verantwoordelijke rol omdat onze organisatie afhankelijk is van de kwaliteit van jouw werk!

Je zorgt voor opvolging van structurele problemen, maar springt ook bij om incidenten op te lossen. Je zorgt voor een tijdige implementatie van nieuwe of gewijzigde software en hardware, zowel in de kantooromgeving als in de primaire zorg.Belangrijk is dat je helder en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk, kunt communiceren met leveranciers en een diversiteit aan gebruikers. Je onderhoudt procedurebeschrijvingen en je brengt adviezen uit over het te voeren ICT-infrastructuur-beleid.

lees meer

Functie-eisen Voor deze afwisselende functie zoeken wij iemand met een HBO opleiding in de informatica en/of technische computerkunde of ruime ervaring in een soortgelijke functie met minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op dit gebied. Ten aanzien van de technische aspecten vragen wij nadrukkelijk om ruime actuele ervaring met een hoofdzakelijk Microsoft georiënteerde omgeving, virtualisatie, SAN, netwerkinfrastructuur, server-based computing, security, VOIP, VoWLAN en (zo mogelijk met) het koppelen van medische applicaties.

Je voelt je thuis in een team van enthousiaste collega’s en hebt een flexibele, klantgerichte en praktische instelling. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig werkt, aantoonbare ervaring hebt met participeren in projecten en goed kan omgaan met crisissituaties.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis voor iedereen in de regio Amstelland en gemeente Amsterdam. Bovendien hebben we een bijzondere functie voor de Joodse gemeenschap. Bij ons kunnen patiënten 24 uur per dag terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling. Van spoedeisende eerste hulp tot intensive care. Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de lijnen kort en de teams hecht. En als regioziekenhuis werken we nauw samen met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en vele andere zorgverleners in de regio.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.665 - € 3.917 p/m

Wij bieden afwisselend werk in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van werkervaring en bedraagt maximaal € 3971,- bruto per maand (FWG schaal 55), op basis van 36 uur per week.

lees meer

Aantal uur per week 36 uur p/w
Een fulltime functie (36 uur per week), met – volgens rooster – bereikbaarheidsdiensten.
Overige info
 • Een enthousiast betrokken team.
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen.
 • Leuke jaarlijks terugkerende events zoals de kerstmarkt en de dag van de verpleging.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem (waaronder een fietsregeling en reiskosten MKA).
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid.
Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bas Brummans, Manager ICT Contactpersoon Dhr. Bas Brummans, Manager ICT
020-7556370
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amstelveen