Vacature Helpdesk Medewerker ICT - Vlaardingen

Vlaardingen

RAAAK personeel
  • RAAAK personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen
Ben jij een gepassioneerde ICT-er die veel verschillende onderdelen van het vak beheerst? Zoek je uitdaging en afwisseling in een internationaal opererend bedrijf? Mbo-4 afgerond? Wij zoeken een ICT-medewerker. Salaris tot €3.500 + uitzicht op vaste baan.

ICT-oplossingen bieden die het verschil maken! Dat is de ultieme uitdaging die onze opdrachtgever graag aangaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne hard- en software en functionele toepassingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en telefonie.

Heb jij kennis van applicatiebeheer en ervaring met systeembeheer? Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het oplossen van ICT-vraagstukken? Dan zoeken we jou voor deze functie.

Je gaat aan het werk bij een klein en persoonlijk bedrijf. De sfeer is lekker informeel maar kwaliteit en servicegerichtheid zijn belangrijk. Het bedrijf bestaat met jou erbij uit drie medewerkers waaronder de eigenaar.

Jij bent sociaalvaardig en communicatief sterk. Je bent er tenslotte om klanten op een heldere en efficiënte manier te helpen. Je hebt geen last van werken onder tijdsdruk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee
- Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding op ICT-gebied afgerond
- Je hebt kennis van o.a. Windows, VoIP, Active Directory, Azure, Office365 en Linux.
- Je hebt affiniteit met coderen met o.a. C++, Pearl en Python
- Brede ICT-kennis en minimaal 3-5 jaar ervaring op het gebied van netwerk- en applicatiebeheer.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Overige info Wat krijg je er voor terug
- Een salaris tot €3.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur p.w.
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Een afwisselende functie waarbij alle facetten van het ICT-vak aan bod komen
- Een baan in een vooruitstrevend en groeiend bedrijf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel bemiddelt honderden ICT’ ers per jaar. Vrijwel al onze ICT-functies zijn op basis van Werving & Selectie, dat betekent dat je direct een contract krijgt bij de opdrachtgever.
Onze kernwaarden? Die zijn Eerlijk, Eigenzinnig & Dichtbij. Die laatste waarde ‘ Dichtbij’ moet je letterlijk & figuurlijk zien. Onze vestigingen zitten dichtbij: vlakbij jou, vlakbij je nieuwe werkgever. Maar figuurlijk zijn we ook dichtbij. We luisteren graag naar je wensen en vragen tijdens een persoonlijke intake. Natuurlijk kan dat ook in de avonduren of op zaterdag.
Wil je in de ICT werken? Maak je een eerste stap of wil je een volgende stap zetten? Wij nemen jouw talent als uitgangspunt en boosten jouw carrière.
De voordelen van Raaak:

✅ Sturen we alleen je cv? Nee, wij vertellen bedrijven wie je bent als persoon. Daarom heb je via Raaak meer kans op een sollicitatiegesprek dan via een rechtstreekse sollicitatie;
✅ Wij kennen onze opdrachtgevers goed en geven informatie over het bedrijf. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
✅ Onze ICT-consultants zijn volwaardige sparringpartners & geven jouw carrière graag een boost.

lees meer

Contactpersoon RAAAK personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Vlaardingen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vlaardingen