Vacature Functioneel beheerder bij een snelgroeiend merk in de reisbranche omgeving Amersfoort-Utrecht - Soesterberg

Soesterberg

NKC
 • NKC Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij werken voor één van de meest succesvolle en snelst groeiende merken in de reisbranche? De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa. Wij zijn een hecht team gevestigd in Soesterberg (regio Utrecht).

Wat verwachten we van jou in deze rol?
Als applicatiebeheerder ben je functioneel verantwoordelijk voor het NKC applicatielandshap. Ook ben je betrokken bij verschillende IT deelgebieden en vraagstukken binnen de NKC en Campercontact, ons razendsnel groeiende Europese platform. Je werkt nauw samen met onze IT Support collega en het Online team. Daarnaast beschik je over meer dan voldoende drive om op langere termijn door te groeien naar ICT service manager/coördinator rol.

IT Support en Applicatiebeheer
Je beantwoordt functionele vragen gerelateerd aan onze websites (Umbraco en Wordpress), hosting, het Campercontact platform (Mendix) en interne systemen waaronder AllSolutions (ERP), Zendesk, Jira, Office 365 en Sharepoint. Je beheert en monitort de performance van het applicatie landschap. Je voert regie op IT landschap en coördineert wijzigingen, bugs, issues en stelt proactief verbeteringen voor. In drukke periodes (hoogseizoen) spring je bij als support medewerker om voor de Campercontact app en website vragen van onze gebruikers te beantwoorden en deze door te vertalen naar FAQ’s. Jij verdiept je continu in de ins en outs van de software en systemen die we gebruiken binnen de NKC. Je kent deze technologie al en anders weet jij hoe jij de nieuwe IT middelen snel eigen maakt.

Coördinatie en optimalisatie
Jij bent degene die weet wat er speelt op automatiseringsgebied. Je schakelt met de leveranciers waarmee we werken en zorgt er samen met deze partijen voor dat de doorontwikkelingen worden gebudgetteerd, ingepland en uitgevoerd. Ook bij calamiteiten op IT gebied draag je oplossingen aan en adviseer je het MT. Je managet de SLA overeenkomsten met partners. Jij zorgt ervoor dat de websites en app stabiel draaien. Je bewaakt de performance (cloud partners, hardware, etc) en plant onderhoudswerkzaamheden.

Analyse en vernieuwing
Samen met de portfoliomanager plan je nieuwe ontwikkelingen op IT gebied in de ontwikkelkalender. Je doet verbetervoorstellen, optimaliseert bestaande IT processen, definieert requirements, onderhoudt de backlog, stelt acceptatiecriteria op, en je test nieuwe flows en functionaliteiten. Wanneer een project een sterk IT karakter heeft speel jij een actieve rol in het project en neem je eigenaarschap over de coördinatie van jouw projecttaken. Je communiceert actief met alle (interne) stakeholders en brengt eventuele risico’s in kaart.
 

lees meer

Functie-eisen Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
 • Minimaal HBO niveau, richting van Business IT & Management of vergelijkbaar
 • Kennis van Web CMS en App ontwikkelingen
 • Flinke hands-on en oplossingsgerichte werkhouding
 • Communicatief sterk en klantgerichte houding naar collega’s, vrijwilligers en leden
 • Ervaring met SCRUM/AGILE werkwijze
 • Analytisch sterk om vervolgens slimme oplossingen aan te dragen en uit te voeren
 • Een gestructureerde werkwijze die ook voor jouw collega's inzichtelijk is
 • Basis kennis van Java/SQL en Mendix kennis is een pré
 • Agile, Prince 2 en ITIL V3/V4 certificeringen maakt je werk eenvoudiger
 • Vloeiend Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Bedrijfsomschrijving NKC – Europa’s grootste camper clubDe NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen / adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is de laatste jaren uitermate populair geworden. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact, met ruim 30.000 camperplekken, groeit explosief.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 tot 40 uur per week
Overige info Wat heeft de NKC jou te bieden?
We zijn groot genoeg om verschil te maken in de markt en om jouw persoonlijke ambities waar te maken en compact genoeg om de lijnen kort te houden. Onze cultuur is informeel en down-to-earth. Hardwerken gaat hier prima samen met plezier binnen een informele sfeer. Verder bieden we jou:
 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering en nog veel meer)
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen) met een gegarandeerd opleidingsbudget en/of coachingbudget
 • Prima laptop
 • Camperervaring opdoen in de NKC-camper
 • Dagelijks vers fruit en heerlijke bonenkoffie, kopje (kruiden)thee kan natuurlijk ook
 • Elke middag de mogelijkheid om een frisse neus halen in het naastgelegen bos
 • Een organisatie waar veel aandacht is voor het activeren van samenwerking, mede door het geven van inzicht in drijfveren, meelopen op de afdeling, diverse personeelsuitjes en gezellige borrels.

Over de NKC – Europa’s grootste camper club
De NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen / adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is de laatste jaren uitermate populair geworden. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact met 500.000 gebruikers in 2020 groeit explosief.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Anoushka Helsdingen
0334677070
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Soesterberg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Soesterberg