Vacature Adviseur e-depot, parttime, in Heusden

Heusden

Streekarchief Langstraat Heusden Altena
  • Streekarchief Langstraat Heusden Altena Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De adviseur e-depot geeft vorm aan een van de grootste uitdagingen waarmee het Streekarchief momenteel te maken heeft: de realisatie en verdere ontwikkeling van het e-depot, de voorziening waarmee digitaal gevormde gemeentelijke en particuliere archieven duurzaam worden bewaard. Je fungeert als verbindingsschakel tussen de techniek en de betrokken collega’s van het Streekarchief en zijn deelnemende gemeenten, door te informeren en adviseren over (ontwikkelingen op het gebied van) digitale archivering. Ook ben je verantwoordelijk voor het opnemen, beheren en toegankelijk maken van informatie in het e-depot (functioneel beheer), en draag je bij aan de ontwikkeling van beleid met betrekking tot het e-depot en de opname van jonge (overheids)archieven.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een MBO- of HBO-opleiding in de richting van ICT of informatiedienstverlening en hebt een brede kennis van IT-toepassingen, applicaties en technologie. Kennis van en affiniteit met informatiebeheer bij de overheid, (digitale) archivering en de archiefwet- en regelgeving is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Streekarchief Langstraat Heusden Altena is een samenwerkingsverband van de gemeenten Altena, Heusden en Waalwijk. Onze organisatie is verantwoordelijk voor de zorg voor en het beheer van een groot aantal overheids- en particuliere archieven. Ook houden we toezicht op de informatiehuishouding van de drie aangesloten gemeenten. Bovendien vervult het Streekarchief een actieve rol in de regionale erfgoedsector, bijvoorbeeld door de organisatie van cultuurhistorische activiteiten. De huisvesting in het voormalige stadhuis in de vestingstad Heusden beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals een ruime studiezaal en een depot dat voldoet aan alle wettelijke eisen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De salarisindicatie is schaal 9 (CAR/UWO, aanloopschaal 8).
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van 16-24 uur per week. Het betreft een aanstelling van een jaar, met zicht op een vaste baan bij goed functioneren.

Belangstelling?
Nadere inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij streekarchivaris Hildo van Engen of adjunct-streekarchivaris Mariska Heijmans. Gemotiveerde sollicitaties voorzien van een curriculum vitae kunnen tot 31 december worden gericht aan het bestuur van Streekarchief Langstraat Heusden Altena, t.a.v. de heer H. van Engen, Pelsestraat 17, 5256 AT Heusden.

lees meer

Contactpersoon Dhr. H. van Engen
0416-661901
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Heusden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Heusden