Vacature Backend developer PHP (medior/senior) - Nijmegen

Nijmegen

Linku
 • Linku Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als backend developer ben je medeverantwoordelijk voor het uitdenken en bouwen van onze geavanceerde (web)applicaties, apps en websites

Onze oplossingen en technieken:
We passen API Driven Development toe op veel van onze maatwerkapplicaties.
Backend API’s schrijven we in PHP 7 met behulp van het het Symfony 4-framework. Daarbij maken we gebruik van o.a. API Platform en Doctrine om zo stabiele en feature-rijke API’s te schrijven. Ook maken we koppelingen en/of middleware met externe systemen en tools.
Aan de frontend zetten we veelal Angular/Ionic-SPA’s in, maar we zijn ook niet vies van het implementeren van Twig-templates of het gebruik van Sonata Admin.
Graag maken we gebruik van PHPUnit en Behat om onze software geautomatiseerd te testen. Uiteraard gebruiken we vcs (Git) en we voeren onze deployments uit met ci/cd-tools.
Daarnaast maken we ook maatwerk WordPress-websites op basis van ACF, Twig en Composer.

Ons werk:
We werken aan een mooie combinatie tussen doorlopende opdrachten, nieuwe opdrachten en interne productontwikkeling. We kiezen alleen voor projecten die passen bij ons bedrijf. Dat wil zeggen dat het type project en het type opdrachtgever moet aansluiten.
Momenteel werken we onder andere aan bedrijfskritische applicaties voor Smeba Brandbeveiliging, Visser Contactlenzen, ChemRade en Rootnet, consumer-facing apps voor Sportnieuws, Reclamefolder (beiden DPG Media) en Radboudumc en zijn we bezig met maatwerkwebsites voor o.a. Max Havelaar, Clipit en Stichting ParkinsonNet.

lees meer

Functie-eisen Jij bent:
Een backend-developer met minimaal 4 jaar ervaring in PHP. Ervaring met Symfony is een pré.
Je vindt het schrijven van goede, veilige en efficiënte code belangrijk. Je kunt goed samenwerken in een multifunctioneel team en hebt een initiatiefrijke en klantgerichte instelling.
Je bent bekend met OOP en de verschillende design patterns die daarop toe te passen zijn. Technieken en tools als Doctrine, DQL, REST, OAuth/JWT, PSR-x klinken jou bekend in de oren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Linku is een webbureau met 18 specialisten. Met de expertises online strategie, UX/UI design en webdevelopment zijn wij de strategisch (online) partner van onze klanten. Linku werkt o.a. voor Alliander, Dar, Eline Rosina, Hekkelman advocaten & notarissen, F&L Media ,KNNS, NasWerkt, N.E.C., Max Havelaar, MyParcel, DPG Media, Radboudumc en Visser Contactlenzen. Het bureau behoort al vier jaar op rij tot Nederlands snelst groeiende bedrijven. Vanaf 2016 is deze prestatie jaarlijks beloond met een FD Gazellen Award.

Wij werken o.a. met Angular, Symfony, Maatwerk WordPress, Typescript, JavaScript, HTML5, Redux, RxJS, TDD/BDD, API Driven, JWT/OAuth, E2E Tests, Ci/Dc, Git, Doctrine, PHP7, Ionic, Twig, PHPUnit, Behat.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.800 p/m

Een goed salaris;
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg is 32 uur mogelijk
Overige info Wij bieden:
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een laptop naar keuze (met één of twee schermen);
 • Een reiskostenvergoeding (indien >10km woonachtig van ons kantoor);
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40u);
 • Jaarlijks bezoeken van een meerdere (internationale) vakgerelateerde conferentie.
Kortom: een uitdagende baan in een leuk team, met mooie opdrachten en uitstekende voorwaarden.

Ons team:
Je komt te werken in ons 9-koppig developmentteam bestaande uit een combinatie van ervaren (2+ jaar) en zeer ervaren (10+ jaar) developers met verschillende specialismen.
We steken veel energie in de ontwikkeling van onze developers en het team. Denk daarbij aan:
 • 1 op 1 codereviews;
 • Bezoeken van internationale vakgerelateerde conferenties zoals PHPBenelux en SymfonyCon;
 • Eens per twee weken een devmeeting, waar we samen technische uitdagingen bespreken maar bijv. ook elkaar op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in het vak. Jouw inbreng en visie wordt gewaardeerd;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (waar nodig) begeleiding;
 • Een aantal van onze mensen draagt actief bij aan de ontwikkeling van open-source projecten;
Naast developers bestaat Linku uit twee projectmanagers, een contentmarketeer, drie UX/UI specialisten en twee directeuren (tevens sales- en accountmanager).

Ons bedrijf:
 • De gemiddelde leeftijd is 30 jaar. Er heerst een open, gezellige sfeer en een fijne cultuur. De lijnen zijn kort. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid;
 • Jaarlijks werken we één week per jaar in een buitenlandse villa (2018 Spanje, 2019 Ibiza). Een fantastische week in een andere omgeving, waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen. Check onze blogs op onze websites op onze avonturen van de voorgaande trips te lezen.

lees meer

Bart van Raaij Contactpersoon Dhr. Bart van Raaij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijmegen