Vacature Front-end developer (medior/senior) - Nijmegen

Nijmegen

Linku
 • Linku Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als front-end developer ben je medeverantwoordelijk voor het uitdenken en bouwen van onze geavanceerde maatwerk (web)applicaties, apps en websites.

Onze oplossingen en technieken:
We passen API Driven Development toe op veel van onze maatwerkapplicaties, waarbij we frontend applicaties bouwen met behulp van Angular en Ionic en deze aansluiten op backend API’s op basis van het Symfony-framework (PHP). Uiteraard gebruiken we vcs (Git) en voeren we onze deployments uit met ci/cd-tools.
Daarnaast maken we maatwerk WordPress-websites op basis van ACF, Twig en Composer.

Ons werk:
We werken aan een mooie combinatie tussen doorlopende opdrachten, nieuwe opdrachten en interne productontwikkeling. We kiezen alleen voor projecten die passen bij ons bedrijf. Dat wil zeggen dat het type project en het type opdrachtgever moet aansluiten.
Momenteel werken we onder andere aan bedrijfskritische applicaties voor Smeba Brandbeveiliging, Visser Contactlenzen, ChemRade en Rootnet, consumer-facing apps voor Sportnieuws, Reclamefolder (beiden DPG Media) en Radboudumc en zijn we bezig met maatwerkwebsites voor Max Havelaar, Clipit en Stichting ParkinsonNet.

lees meer

Functie-eisen Jij bent:
Een technische front-end developer met ervaring met Angular (JS/TS, SCSS, HTML). Ervaring met Ionic en/of React is een pré. Technieken en tools als REST, Webpack, OAuth/JWT, RxJS, Redux, TDD/BDD klinken jou bekend in de oren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Linku is een webbureau met 18 specialisten. Met de expertises online strategie, UX/UI design en webdevelopment zijn wij de strategisch (online) partner van onze klanten. Linku werkt o.a. voor Alliander, Dar, Eline Rosina, Hekkelman advocaten & notarissen, F&L Media ,KNNS, NasWerkt, N.E.C., Max Havelaar, MyParcel, DPG Media, Radboudumc en Visser Contactlenzen. Het bureau behoort al vier jaar op rij tot Nederlands snelst groeiende bedrijven. Vanaf 2016 is deze prestatie jaarlijks beloond met een FD Gazellen Award.

Wij werken o.a. met Angular, Symfony, Maatwerk WordPress, Typescript, JavaScript, HTML5, Redux, RxJS, TDD/BDD, API Driven, JWT/OAuth, E2E Tests, Ci/Dc, Git, Doctrine, PHP7, Ionic, Twig, PHPUnit, Behat.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.800 p/m

Een goed salaris;
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg is 32 uur per week mogelijk
Overige info Wij bieden:
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een laptop naar keuze (met één of twee schermen);
 • Een reiskostenvergoeding (indien >10km woonachtig van ons kantoor);
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40u);
 • Jaarlijks bezoeken van een meerdere (internationale) vakgerelateerde conferentie.
Kortom: een uitdagende baan in een leuk team, met mooie opdrachten en uitstekende voorwaarden.

Ons team:
Je komt te werken in ons 9-koppig developmentteam bestaande uit een mix van developers met verschillende specialismen.
We steken veel energie in de ontwikkeling van onze developers en het team. Denk daarbij aan:
 • 1 op 1 codereviews;
 • Bezoeken van internationale vakgerelateerde conferenties;
 • Eens per twee weken een devmeeting, waar we samen technische uitdagingen bespreken maar bijv. ook elkaar op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in het vak. Jouw inbreng en visie wordt gewaardeerd;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (waar nodig) begeleiding;
 • Een aantal van onze mensen draagt actief bij aan de ontwikkeling van open-source projecten.
Naast developers bestaat Linku uit twee projectmanagers, een contentmarketeer, drie UX/UI specialisten en twee directeuren (tevens sales- en accountmanager).

Ons bedrijf:
 • De gemiddelde leeftijd is 30 jaar. Er heerst een open, gezellige sfeer en een fijne cultuur. De lijnen zijn kort. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid;
 • Jaarlijks werken we één week per jaar in een buitenlandse villa (2018 Spanje, 2019 Ibiza). Een fantastische week in een andere omgeving, waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen. Check onze blogs op onze websites op onze avonturen van de voorgaande trips te lezen.

lees meer

Bart van Raaij Contactpersoon Dhr. Bart van Raaij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijmegen