Vacature Technisch Applicatiebeheer - Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs

Koppert B.V.
 • Koppert B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een topper op het gebied van applicatiebeheer en ben jij op de hoogte van alle ins-en outs? Reageer dan nu!

Technisch applicatiebeheerder
40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam

De functie
In de rol van technisch applicatiebeheerder voel je je als een vis in het water in het beheren, implementeren en optimaliseren van de applicaties die wij gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van toekomstige integratieoplossingen. Logic- power apps en Azure gaan een centrale rol spelen bij het gestructureerd uitwisselen van informatie tussen de verschillende systemen (Dynamics 365 , Power BI, Sharepoint, Productiesoftware, Webshops etc). Je krijgt de mogelijkheid om mee te draaien in diverse projecten die systeem overschrijdend werken. De functie is in dat kader veelzijdig. Je kunt qua inrichting een stempel drukken op de applicaties in de ICT organisatie.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Wij zijn uiteraard op zoek naar een talent met een HBO werk- en denkniveau. Je hebt ook kennis en ervaring in het opstellen van technische ontwerpen aan de hand van functionele specificaties. Ook heb je aantoonbare ontwikkel en beheerervaring met logic- power apps. Ook zoeken we een talent die aanvullende ervaring heeft als ontwikkelaar in .NET, C#, XSL(T), Azure (Logic Apps, Blob storage, Web Apps etc.) en meerdere jaren met Microsoft SQL Server en Visual Studio.

Gezien de ontwikkeling die wij doormaken is kennis van Dynamics 365 en Power BI een pre. Los van de benodigde kennis ben je in staat om te analyseren en in concepten te denken. Uiteraard hebben wij onze interne en externe klanten hoog in het vaandel staan. Je snapt dan ook wat klanten willen en denkt met hen mee in oplossingen (uiteraard binnen de kaders). Ook kun je goed samenwerken in een team en ben je bereid je collega’s te helpen als dat nodig is. Je bent pro-actief en wacht niet af. Tot slot kun je goed spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Koppert, een succesvol familiebedrijf
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren. De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen is onze kracht.
De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van insecten, mijten, micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen voor de land- en tuinbouw. Hierdoor worden plagen op duurzame en effectieve wijze bestreden en krijgen ziekten steeds minder kans. Bij Koppert NL werken ruim 500 medewerkers en wereldwijd circa 1700 medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m
Overige info De afdeling
Je komt in een team te werken dat momenteel bestaat uit 21 collega’s. Daarin zijn de volgende specialismen: Servicedesk, Business Intelligence, Applications en Systeem Beheer.

Wat bieden wij
 • een overeenkomst in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met de uitzicht op vast;
 • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • voordelige pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 3 roostervrije dagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
 • mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer via de “Ik ben geïnteresseerd” button en laat jouw CV en motivatie bij ons achter!

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. T.Shaker
0105141309
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Berkel en Rodenrijs Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Berkel en Rodenrijs