Contact

Connection Systems BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0e1b65d406a54ac422d67ac3ff5f4ac5a92fd3a3a756dea7.jpg
Westerbuurt 25
1606AK Venhuizen Noord-Holland NL

0228543227
Score: 8.6
Stemmen: 62

Connection Systems BV

Vacatures & Werken bij Connection Systems BV

Connection Systems BV

Connection Systems BV is een ervaren, dynamische en innovatieve, hightech organisatie die gespecialiseerd is in het verzamelen, verwerken, rapporteren en presenteren van gegarandeerde hoogwaardige gegevens en afbeeldingen voor meerdere doeleinden op het gebied van (tijdelijke) ITS en beveiliging op hoog niveau, bewaking en wetshandhaving.

Onze klanten zijn overheidsinstellingen, zoals een gemeente, provincie en RWS, direct of indirect wanneer er een onderzoeksbureau tussen zit, maar ook Politiekorpsen, Marechaussee en Prorail.

Onze instelling is gericht op dienstverlening, de klant wil data en wij leveren de gewenste data met onze standaard hoge kwaliteit en kwantiteit binnen de gestelde deadline zonder dat de klant zich druk hoeft te maken over de organisatie voor het verkrijgen van deze data, zoals stroom, internet of vergunningen. Ons team van projectmanager, monteurs en beheer is 24/7 bezig om ervoor te zorgen dat de datastroom niet in gevaar komt.

De kracht van Connection Systems ligt in het meedenken met de bewegingen in de markt van mobiliteit, met welke toepassingen van ons bedrijf kunnen wij de klant bedienen of samen met de klant naar een oplossing zoeken.
Wij hebben een eigen RD afdeling die enerzijds zorgt voor op maat gemaakte meetsystemen die efficiënt ingezet kunnen worden en vriendelijk zijn voor het milieu gecombineerd met een software afdeling die zich bezighoudt een soepele inwinning en verwerking van de gehele datastroom en het bouwen van op maat gemaakte producten voor een project.

Het zelfdragende en flexibele concept van verbindingssystemen is zeer goed bedoeld voor dynamische, flexibele en tijdkritische omgevingen. Waar, wanneer en hoe lang, zonder de noodzaak van bestaande infrastructuur, video, afbeeldingen en gegevens over A) gebieden zoals wegen, evenementen, pleinen, openbare gebieden en B) objecten zoals voetgangers, fietsers, individueel gemotoriseerd verkeer en openbaar vervoer beschikbaar gemaakt.
Met krachtige realtime (en back-office) processen en intelligente interne databases wordt een breed scala aan diensten aangeboden. Kwaliteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kosteneffectiviteit van services zijn gegarandeerd dankzij geoptimaliseerde processen, uitgebreide automatisering, realtime alarmering en monitoring en redundantie van kritieke componenten.

Met 200-300 (kleine tot grote) projecten per jaar werkt Connection Systems voor een breed scala aan internationale ITS-bedrijven, verkeers- / mobiliteitsadviesbureaus, overheidsinstellingen en de Nationale Politie, en is een van de toonaangevende bedrijven in Nederland als het gaat om tot standalone videobewaking en gegevensverzameling van hoge kwaliteit.

Connection Systems staat bekend als een gespecialiseerde partner en heeft een track record in verschillende veeleisende en uitzonderlijke projecten.

Connection Systems BV Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures