Contact

ServiceSites International BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aa92833ba96b19542a1607231e5383f08c5c095db3ab99de.png
Keulenstraat 10
7418ET Deventer Overijssel NL

0412 820220
Score: 8.7
Stemmen: 47

ServiceSites International BV

Vacatures & Werken bij ServiceSites International BV

ServiceSites International BV

5 ambitieuze collegas, de meesten rond de 30, met grootse plannen en plezier in het werk.

ServiceSites ontwikkelt en beheert software die het onze klanten het werken gemakkelijker maakt! Open deur? Nee hoor. Het klinkt wel simpel, maar wij horen maar al te vaak dat wij daar beter in slagen dan heel veel anderen. En daar zijn wij trots op. We doen dit al een jaar of 6 met een klein clubje eigen medewerkers, aangevuld met externen, maar sinds we een prettig kantoor hebben in Deventer weten we hoe fijn het is om dat met een eigen team te doen. En omdat onze klanten erg blij zijn met onze SaaS-diensten (van onze 2 belangrijkste producten heeft nog nooit een klant het abonnement beëindigd!) en wij barsten van de ideeën willen we blijven groeien!

Bij onze klanten scoren we hoog als het gaat om klantvriendelijkheid, flexibiliteit, korte lijnen en snel reageren. Onze belangrijkste Clouddiensten worden gebruikt bij zorginstellingen en woningcorporaties. Dat zijn stabiele sectoren, waar loyaliteit gewaardeerd wordt en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën. Het afgelopen jaar hebben we weer 2 nieuwe diensten gelanceerd.

Werken bij een kleine club als ServiceSites heeft voor- en nadelen. Je werkt altijd aan concrete projecten. Alles wat we ontwikkelen, is direct te gebruiken door onze klanten. En nog leuker, je bent betrokken bij de volledige cyclus, van het idee tot en met het beheren van de producten voor onze klanten. Je bent dus geen klein radertje in het grote geheel, je vormt zelf mét het team het grote geheel! De korte lijntjes in de organisatie maken dit ook mogelijk. Maar dat is dus soms ook een nadeel. Bijvoorbeeld omdat de planning dan plotseling om moet. En we zullen alle voorkomende klussen samen moeten oplossen. Daar zit dus ook wel eens een mindere tussen

Als je werkt bij ServiceSites moet je dus houden van afwisseling en zo af en toe onverwachte zaken. Dat is part of the job. Geen dag is hetzelfde! Door de verschillende producten en projecten, en de verschillende klanten. De afwisseling in werkzaamheden maakt het leuk en uitdagend vinden wij. En af en toe moet je tegen de druk van de deadlines kunnen. Wij werken wel eens een uurtje langer door als de deadline in beeld komt. Maar het is ook goed als je vrijdagmiddag wat eerder weekend neemt, of maandag wat later komt. Bij ServiceSites hebben we veel vrijheid om de werkweek zelf in te delen.

Onze senior developer Nicholas (28 jaar, sinds 2013 bij ons aan het werk) wilde per sé dat we ook vermelden dat je volop de ruimte krijgt om jouw ideeën in te brengen. Wij zijn meer van we gaan er voor dan Ja maar .Er wordt geluisterd, je mag kritiek hebben en fouten maken. Maar we zullen ook feed back geven Het is maar dat je het weet.

Er zijn bij ServiceSites geen in beton gegoten salarissystemen, pensioenplannen en opleidingsregelingen. En geen jaarlijkse wintersportreizen of free lunches. Dat past ook niet bij een kleine organisatie vinden wij. Maar er zijn wel op individueel niveau regelingen en extras. Zoals een bedrijfsfiets, privé gebruik van krachtige computers voor gaming, persoonlijke sportcoaching, aangepaste werktijden om kids naar school te kunnen brengen, individuele opleidingsbudgetten etc. Ook hiervoor geldt dat we graag luisteren naar jouw ideeën en plannen.

ServiceSites International BV Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures