Vacature Ervaren IT Engineer omgeving Alkmaar

Alkmaar

ISSYS ICT B.V.
 • ISSYS ICT B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving WAT GA JIJ DOEN:
ISSYS ICT bouwt en onderhoudt ICT infrastructuren van onze klanten en cloud platformen in eigen bezit. Als senior IT engineer ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van een groep vaste klanten. Bij deze klanten ben je zowel voor de klant als voor onze interne organisatie de belangrijkste technische vraagbaak. Daarnaast ben je op basis van je specialisaties betrokken bij het ontwerp en de implementatie van nieuwe ICT omgevingen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met de projectmanagement- en beheer afdelingen.

Plus- en minpunten
+ Je leert iedere dag weer door de vele uiteenlopende vragen en uitdagingen van klanten in allerlei branches
+ Je vertaalt samen met collega's de wensen en vragen van de klant naar technische ontwerpen en oplossingen
+ Je mag meedenken en meewerken aan de verdere automatisering van beheer- en implementatietechnieken
+ Als je kansen wilt pakken, krijg je van ons alle ruimte om dat te doen.
- Door al dat gepraat met klanten krijg je wel een droge mond

Een dag uit het leven van…
Maandag 9:00, je gaat deze week een grote klant migreren naar een ICT omgeving waar je de afgelopen weken hard aan gewerkt hebt. Voordat je hier mee start heb je vandaag interne overdracht naar onze supportafdeling gepland. Daarom start je deze dag lekker op kantoor om je mail weg te werken en iedereen weer even te spreken. Om 11:00 start je met de overdracht. Vol trots loods je de supportmedewerkers door de nieuwe ICT omgeving en beantwoord je de vragen. Na afloop is het tijd voor de lunch en daarna ga je naar huis om nog de laatste controles uit te voeren voor de migratie.

lees meer

Functie-eisen Onze ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je een relevante ICT-opleiding gevolgd, ICT certificering behaald op MCSE niveau, plus minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Ervaring met één of meerdere onderstaande kennisgebieden is een pré:
 • Server virtualisatie
 • Server Based Computing
 • Centrale Storage
 • Networking
 • Back-up & Recovery
 • Scripting / PowerShell
 • Office 365
Je zit vol ambitie en hebt een passie voor technologie. Daarnaast kan jij vol enthousiasme vertellen over de hobby projecten waar jij in je vrije tijd aan werkt. Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden (NL/EN) en klantgericht werken behoren tot jouw natuurlijke talenten. Tevens ben jij een probleemoplosser bij wie het glas altijd halfvol (of voller) is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info WAT BIEDEN WIJ:
Een afwisselende baan bij een informele maar professionele organisatie welke specialist is op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Managed Services, met toonaangevende klanten voornamelijk in Noord-Holland. Ons kantoor is er eentje om trots op te zijn; gericht op het nieuwe werken met flexibele werkplekken en is centraal gelegen in Alkmaar. Naast een prima salaris voor jouw inzet en kennis, bieden wij jou:
 • Een enthousiast team van leuke collega's met veel kennis van zaken;
 • Verschillende bedrijfsuitjes en elke vrijdag een gezellige borrel;
 • Een flinke goodiebag met veel vrijheid, uitdagende projecten, een laptop naar keuze en een smartphone met onbeperkt bellen en data;
 • Opleidingen, coaching en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, als je maar belooft dat je terugkomt;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Auto van de zaak.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds 2002 is ISSYS ICT uitgegroeid tot één van de grootste ICT-leveranciers in de kop van Noord-Holland. Wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dit doen wij inmiddels alweer 17 jaar. Wij bieden innovatieve oplossingen voor cloud, ICT-infrastructuur, telefonie, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Daarnaast geven wij advies met verstand van zaken zodat onze klanten slimmer kunnen werken met ICT.

Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar. Naast grote zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief, stimuleren wij jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen. Wil jij je grenzen ontdekken?

lees meer

Contactpersoon Mevr. S. Boersen
0728501000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar