Vacature Ervaren Software Ontwikkelaar regio Alkmaar

Alkmaar

ISSYS ICT B.V.
  • ISSYS ICT B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een enthousiaste en creatieve Software Ontwikkelaar die graag in teamverband bezig is met het bouwen van applicaties? Dan zijn wij bij ISSYS ICT op zoek naar jou!
Sinds 2002 is ISSYS ICT uitgegroeid tot één van de grootste ICT-leveranciers in de kop van Noord-Holland. Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar. Naast grote zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief, stimuleren wij jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen. Wil jij je grenzen ontdekken?

WAT GA JIJ DOEN?
Als Software Ontwikkelaar vorm je onderdeel van ons Software Solutions team, en ontwerp, ontwikkel en onderhoud jij verschillende desktop-, web- en mobiele applicaties voor uiteenlopende klanten. Waar je de ene week werkt voor een stalreinigingsspecialist sta je de volgende week weer in de fabriek van een deurveerfabrikant; aan afwisseling is bij ons geen gebrek. Dit doe je natuurlijk nooit alleen, en je werkt daarom samen met vier andere Software Ontwikkelaars, één Projectmanager en één Teamleider. Samen hebben jullie meer dan vijftig jaar ervaring, en streven jullie er naar om de kennis binnen het team iedere dag te ontwikkelen door steeds nieuwere technieken toe te passen. Naast veel andere technieken, ga je primair bij ons aan het werk met de ontwikkeltools en technieken van Microsoft, zoals Visual Studio (C#, VB, ASP.NET, MVC, Entity Framework) en Microsoft SQL Server.

PLUS- EN MINPUNTEN
+ Je werkt aan afwisselende en uitdagende projecten.
+ Je bent flexibel in de indeling van je eigen werk.
+ Je blijft jezelf ontwikkelen op zowel front-end als back-end gebied.
+ Je krijgt veel ruimte voor het delen van jouw ideeën en het nemen van
initiatieven.
- Je mag alleen goed onderhoudbare en toekomstbestendige code schrijven.

HOU JOUW DAG ER UIT KAN ZIEN
Dinsdag 9:00 uur, je gaat vandaag bij een klant een presentatie geven van een applicatie waaraan je de afgelopen weken met het team intensief hebt gewerkt. In de ochtend doen jullie samen nog wat laatste checks en optimalisaties. Het ziet er allemaal goed uit en je hebt er vertrouwen in!
Na een lekkere en gezellige lunch met een aantal collega's in het bedrijfsrestaurant stap je in je leaseauto om naar de klant te gaan. Daar geef je een goedlopende presentatie van de software. De klant is zeer enthousiast en ziet gelijk een aantal nuttige aanpassingen en uitbreidingen voor de applicatie. Mooi, een vervolgopdracht is alweer binnen. Na afloop rijd je tevreden naar huis. Je kunt immers prima thuis de aantekeningen van het klantbezoek uitwerken, toch? Op naar de volgende dag!

lees meer

Functie-eisen ERVARING
Je hebt een passie voor het ontwikkelen van applicaties en je kan ons vertellen over je hobby projecten! Nauwkeurigheid en nieuwschierigheid zijn een vereiste voor een succesvolle Software Ontwikkelaar. Je bent een creatieve probleemoplosser bij wie het glas altijd halfvol (of voller) is. Klantgericht denken en handelen zijn voor jou natuurlijke eigenschappen.
* HBO werk- en denkniveau
* Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
* Ervaring met VB.net
* Ervaring met het ontwikkelen van Windows Forms applicaties
* Bij voorkeur heb je kennis van één of meerdere onderstaande kennisgebieden:
- Microsoft Development (C#, ASP.NET, MVC, Entity Framework)
- SQL
- XML
- CSS
- HTML(5)
- Javascript
- JQuery

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Sinds 2002 is ISSYS ICT uitgegroeid tot één van de grootste ICT-leveranciers in de kop van Noord-Holland. Wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dit doen wij inmiddels alweer 17 jaar. Wij bieden innovatieve oplossingen voor cloud, ICT-infrastructuur, telefonie, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Daarnaast geven wij advies met verstand van zaken zodat onze klanten slimmer kunnen werken met ICT.

Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar. Naast grote zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief, stimuleren wij jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen. Wil jij je grenzen ontdekken?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

* Een prima salaris;
Overige info HIER DOE JE HET VOOR
* Opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
* 25 vakantiedagen plus 8% vakantiegeld;
* Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
* Een enthousiast team van leuke collega's met veel kennis van zaken;
* Verschillende bedrijfsuitjes en elke vrijdag een gezellige borrel;
* Een flinke goodiebag met veel vrijheid, uitdagende projecten, een dikke laptop en een smartphone met onbeperkt bellen en data.

lees meer

Contactpersoon Mevr. S. Boersen
0728501000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alkmaar