Vacature Medior Support medewerker / Systeembeheerder uit de regio Arnhem/Doetinchem - Didam

Didam

DO-IT Automatisering
 • DO-IT Automatisering Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wanneer het aankomt op ICT oplossingen vinden wij het belangrijk dat het altijd werkt, zonder dat de klant zich er dagelijks mee bezig hoeft te houden. Het is daarom belangrijk dat klanten gedegen advies krijgen en geholpen worden als zich een uitdaging voordoet. Als supportmedewerker ben je een verbindende factor in onze relaties met klanten. Jij zorgt er voor dat onze automatiseringsklanten goed te woord worden gestaan, zowel telefonisch / per email als bij ons op kantoor. Ook zul je regelmatig bij de klant op locatie zijn om storingen te verhelpen en voor installatie van nieuwe systemen.
Je draagt zorg voor een nette werkomgeving, wat betekent dat je alle gegevens keurig bijhoudt in ons CRM.

Dus zit je al een tijdje in de ICT en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en kijk of je bij ons past!
Ook als je mogelijk nog niet de gevraagde ervaring hebt maar je ziet jezelf wel groeien in deze functie, dan zien wij je cv graag tegemoet.

lees meer

Functie-eisen
 • MBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als ICT Engineer op medior niveau
 • Kennis op niveau ITIL Foundation, MCSA, HP Servers, VMware & Hyper-V, kennis van netwerkapparatuur / routers & security
 • Enthousiaste, klantgerichte houding
 • De vaardigheden om te troubleshooten 
 • Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info DO-IT heeft een hecht team waarmee regelmatig activiteiten buiten werk worden ondernomen. Zo organiseert de personeelsvereniging ruim 4 keer per jaar leuke uitjes en wordt er regelmatig samen gesport (bijvoorbeeld: squashen of een bootcamp). Ben jij sportief? Tegenover ons pand zit een grote sportschool, waar je als medewerker van DO-IT gratis terecht kunt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn DO-IT, dé specialist wanneer het aankomt op complete AV en ICT oplossingen. DO-IT ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-oplossingen. Wanneer het aankomt op ICT vinden wij het belangrijk dat het altijd werkt, zonder dat de klant zich er dagelijks mee bezig hoeft te houden. Dit realiseren wij met een team van gemotiveerde en gekwalificeerde collega's.

DO-IT ontzorgt, vanuit Didam, haar klanten op het gebied van: netwerk- & systeembeheer, software solutions, hosted ICT diensten, documentbeheer, VoIP oplossingen en straalverbindingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 2e Lijns in Didam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Didam