Vacature Ervaren Systeembeheerder / ICT Engineer uit de regio Arnhem/Doetinchem - Didam

Didam

DO-IT Automatisering
 • DO-IT Automatisering Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een ervaren ICT Engineer die gemotiveerd is om samen met zijn collega's gevarieerde ICT vraagstukken aan te pakken. Je hebt sterk signalerende eigenschappen en bent niet bang om de boel op sleeptouw te nemen. Je bent een zelfstarter en in staat om op proactieve wijze technische ICT trajecten projectmatig te begeleiden en klanten en collega's van advies te voorzien.

Voor de klanten en je collega's fungeer je als vraagbaak. Je kennis en ervaring zet je in bij het vertalen van de klantvraag naar passende ICT oplossingen en bij het aansturen en begeleiden van je collega's. Oplossingen lever je middels professionaliteit, enthousiasme en heldere communicatie succesvol naar wens van de klant aan.
Ben jij klaar voor verantwoordelijkheid en gemotiveerd om te excelleren? Dan ben je precies wat wij zoeken.

Heb je nog niet de gevraagde ervaring maar denk zie jij jezelf groeien in deze functie, dan zien wij je cv graag tegemoet.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als ICT Engineer op senior niveau
 • Kennis op niveau ITIL Foundation, MCSE, VMCE, HP Servers en SAN, VMware & Hyper-V, kennis van netwerkapparatuur / routers & security
 • Enthousiaste, klantgerichte houding
 • De vaardigheden om te troubleshooten op hoog niveau/complexe vraagstukken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info DO-IT heeft een hecht team waarmee regelmatig activiteiten buiten werk worden ondernomen. Zo organiseert de personeelsvereniging ruim 4 keer per jaar leuke uitjes en wordt er regelmatig samen gesport (bijvoorbeeld: squashen of een bootcamp). Ben jij sportief? Tegenover ons pand zit een grote sportschool, waar je als medewerker van DO-IT gratis terecht kunt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn DO-IT, dé specialist wanneer het aankomt op complete AV en ICT oplossingen. DO-IT ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-oplossingen. Wanneer het aankomt op ICT vinden wij het belangrijk dat het altijd werkt, zonder dat de klant zich er dagelijks mee bezig hoeft te houden. Dit realiseren wij met een team van gemotiveerde en gekwalificeerde collega's.

DO-IT ontzorgt, vanuit Didam, haar klanten op het gebied van: netwerk- & systeembeheer, software solutions, hosted ICT diensten, documentbeheer, VoIP oplossingen en straalverbindingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Didam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Didam