Contact

Pop Vriend Seeds https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/29fe5e88eb7eebd12cd0d4db6e93c9a67d99e41f5c2c4866.png
Middenweg 52
1619BN Andijk Noord-Holland NL

0228591462
Score: 8.7
Stemmen: 56

Pop Vriend Seeds

Vacatures & Werken bij Pop Vriend Seeds

Pop Vriend Seeds

Wij zijn Pop Vriend Seeds, een zadenveredelings bedrijf in Nederland. We exporteren onze groentezaden naar meer dan 100 landen wereldwijd, naar onder andere Amerika, China en Rusland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Andijk, in het hart van Seed Valley.

Bij ons krijg je een fantastische kans om je werkervaring uit te bouwen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een team van zon 75 leuke, inspirerende en bevlogen collegas. Een heel divers team bovendien; van net-afgestudeerden tot de echte goeroes in het vak en alles ertussenin. Sinds juli 2019 zijn we onderdeel van KWS waarmee we toegang hebben tot een berg aan technologische know how, meer collegas wereldwijd en natuurlijk extra doorgroeimogelijkheden.

Naast een prachtige werkplek in het mooiste en meest duurzame bedrijfspand van West-Friesland, inclusief een fijn lunchcaf en lekkere cappuccinos, krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. We hebben een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij Pop Vriend Seeds. Wil je vast een paar collegas beter leren kennen? Kijk dan op onze website naar the People of Pop Vriend.

Pop Vriend Seeds Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures