Vacature SAP Basis Consultant klaar voor 2025! - Den Bosch

Den Bosch

Sabaas
  • Sabaas Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De wereld van de SAP Basis consultancy is sterk veranderd de afgelopen jaren. Bestond het werkgebied vroeger alleen uit database, operating system en de NetWeaver stack. Tegenwoordig koppelen we Cloud services, realiseren we lowcode platformen, werken we in DevOps teams, migreren we naar S/4HANA, realiseren we infrastructure as code, is security hot, creëren we datalakes en zijn we altijd AVG compliant. Beschik jij over één of zelfs meerdere van deze competenties, dan willen wij jou in ons team.

De SAP Basis consultant van nu moet zich ontwikkelen en verdiepen in Cloud oplossingen, connectiviteit vraagstukken, data-storage oplossingen en dit verhaal kunnen overbrengen naar de klant. Niet bang zijn om onderuit te gaan of vast te lopen, maar wel de wil en motivatie hebben om dit te realiseren. Dat is wat wij bij Sabaas belangrijk vinden. Uiteraard kan je sparren over innovatie met directe collega’s en vinden we het samensmelten van kennis van essentieel belang.

Wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij aansprekende klanten die staan voor innovatie en kwaliteit.

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar de innovatieve SAP Basis consultants die de volgende stap in hun carrière gaan zetten. Je hebt al enige ervaring met Cloud, HANA en architectuur en heb besloten er nu echt werk van te willen maken.

Als basis heb je een HBO / WO werk- en denkniveau, drie tot zes jaar ervaring als SAP Basis Consultant, goede communicatie vaardigheden in het Nederlands en Engels en ben je van nature nieuwsgierig. Jij hebt dus de competenties om samen met ons Sap Basis klaar te maken voor 2025!

De opdracht past bij jouw kennis- en ervaringsniveau waardoor we voor zowel medior als senior consultants de ideale werkomgeving hebben. Je bent altijd onderdeel van het team en krijgt die verantwoordelijkheden die het beste bij jou passen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Sabaas is een SAP Technology bedrijf. Wij richten ons op IT optimalisatie en proces automatisering. SAP werkprocessen verhuizen wij naar de Public Cloud van uw keuze; AWS, Azure of Google Cloud Platform. Op deze wijze realiseren we significante besparingen in tijd voor het opzetten en beheren van SAP systemen en projecten. Met het implementeren van SAP Solution Manager Change and Request Management (ChaRM) verloopt het SAP wijzigingsbeheer sneller, vloeiender, geautomatiseerd en veilig. Om er voor te zorgen dat uw team pro-actief kan werken zorgen wij voor de implementatie van monitoring en beschreven procedures. Door deze processen te automatiseren heeft uw team meer tijd en focus op innovatie en verbeterprojecten. Dit verbetert sterk de kwaliteit in service dienstverlening en eindgebruikerservaring.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Sabaas biedt je het beste van de verschillende werelden. Je gaat meewerken aan het verder automatiseren van de SAP-beheeromgeving en het migreren van SAP-omgevingen naar de Cloud. Dit doe je samen met een team van collega’s. Door deze samenwerking groei je als Basis Consultant en ben je klaar voor 2025! Naast dit bieden wij vanzelfsprekend een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij een vast bedrag voor opleiding is gereserveerd.

Wil jij samen met ons bijdragen aan de digitale transformatie en altijd voorop lopen met de nieuwste technologieën, dan gaan wij graag met je in gesprek. Laat je verrassen door onze werkwijze en cultuur!

Wil je meer weten over Sabaas, dan kan je contact opnemen met Bart de Paauw, via 06-15001757.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bart de Paauw
0615001757
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch