Contact

Zorggroep Elde Maasduinen https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c6405137ee1e71b123099a524e476fcbfdf46b50087e34c9.jpg
Liduinahof 35
5281AD Boxtel Noord-Brabant NL

088 -23 23 700
Score: 9.5
Stemmen: 21

Zorggroep Elde Maasduinen

Vacatures & Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen

Zorggroep Elde Maasduinen

Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doet we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is.

Een twinkeling in de ogen van de cliënt en van de medewerkers: dt wil Zorggroep Elde Maasduinen bereiken. We zijn sterk verbonden met de Brabantse dorpen en wijken en kijken met een positieve blik naar gezondheid en denken vanuit wensen en mogelijkheden. Daarbij zien we ook een groeiende rol voor technologie. Bijvoorbeeld om bewegingsvrijheid te bieden in situaties waar mensen met intensieve zorg omringd zijn en waar de veiligheid hoge eisen stelt aan de woon- en leefomgeving.

Werkplezier en energie voel je overal bij Zorggroep Elde Maasduinen. Ons doel? De allerleukste werkgevers van Brabant worden. We zijn ondernemend en hebben het lef om nieuwe wegen te verkennen. En wij bieden iedereen medewerkers en vrijwilligers - volop kansen om te leren en te groeien door actief samen te zoeken naar oplossingen en kansen. Een medewerker die met plezier werkt, levert ook voor de cliënt mooie momenten op. Daar streven wij naar.

Zorggroep Elde Maasduinen Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures