Vacature Teamlead System Management, omgeving Culemborg

Culemborg

Royal A-ware
 • Royal A-ware Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als teamlead ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de gehele infrastructuur van Royal A-ware. Daarnaast initieer jij verbeterprojecten m.b.t. methoden, technieken en dienstverlening en stuurt de uitvoering hiervan aan. Verder werk je mee aan de implementaties van nieuwe applicaties, systemen en netwerken en natuurlijk ga je bouwen aan een sterk beheerteam.

Kortom, Jij bent die ervaren Systeem- / Netwerkbeheerder, die een mooie stap wil zetten richting een leidinggevende rol waarbij je kan bouwen aan een sterk team en verantwoordelijk bent voor een positieve werkomgeving!!

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Royal A-ware bied je een functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen binnen een internationaal opererende organisatie en een sterk merk in de zuivelindustrie. Het IT-team is continu in ontwikkeling en bestaat uit goed opgeleide professionals waarin teamwork, ambitie, zelfstandigheid, groei en enthousiasme centraal staan. Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de relatie met het management centraal.

Wat zoeken wij?
 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding, aangevuld met relevante vakopleidingen (MCSE, CCNA) en hebt relevante werkervaring als systeem- en netwerkbeheerder;
 • Je hebt gewerkt binnen middelgrote IT-omgevingen (300-500 servers, 500-2000 werkplekken) en ervaring met o.a. VMware, MS Windows servers, MS exchange, AD, netwerken, switches, firewalls;
 • Je beschikt over sturende en coachende capaciteiten en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
 • Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ook ben je enthousiast, gedreven, analytisch sterk, oplossingsgericht en flexibel ingesteld;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Royal A-ware, een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor goed eten. Met meer dan 2.000 collega’s spannen we ons dagelijks in om de lekkerste kaas, zuivel, tapas en andere verse foodproducten te maken voor Nederland én de rest van de wereld. Wij zijn gedreven en nuchtere doeners. Ondernemerschap staat bij ons centraal. Als actieve ketenpartner in agri-food werken we graag samen met melkveehouders, klanten en leveranciers aan verrassende innovaties en smakelijke producten. We werken daarbij van consument tot koe en gebruiken de ervaring die we in ons meer dan 130-jarig bestaan hebben opgedaan. Met ons jarenlange vakmanschap, slim gebruik van technologie en kennis van consumententrends, gaan we altijd op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing. Als familiebedrijf voelen wij ons persoonlijk betrokken bij elkaar, bij onze relaties en bij onze omgeving. Plezierig en veilig samenwerken op basis van vertrouwen draagt bij aan het succes van onze organisatie en medewerkers, en aan de beste smaak van onze producten.

Royal A- ware – driven by taste

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een aantrekkelijk salaris.
Overige info Wat bieden wij?
 • Aan de slag gaan bij een oer-Hollands, maar ook internationaal familiebedrijf waar verbetering en innovatie hoog in het vaandel staan;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (laptop, telefoon en auto);
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Een open en informele cultuur en een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Jouw werkomgeving
Je komt niet in een gespreid bedje terecht, want Royal A-ware, en daarmee de IT-afdeling, is continu in ontwikkeling. Dus als je op zoek bent naar stabiliteit, routine en een overzichtelijke dag dan ga je het geluk bij Royal A-ware niet vinden. Zoek je uitdaging, dynamiek, verrassingen en een beweeglijke organisatie waarbij er een nauwe verbondenheid is tussen IT en de business, dan is er zeker een match!

Enthousiast?
Dan leren we je graag kennen en ontvangen we graag je CV en motivatie!

Wil je liever nog wat meer informatie?
Dat kan uiteraard, hiervoor kun je contact opnemen met Mandy van Leeuwen, HR Business Partner, via 088-738 1531.

lees meer

Contactpersoon Mevr. M. van Leeuwen
0610957202
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Culemborg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Culemborg