Contact

Cloudwise B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7a6916d65a57e5d74d3ed7170ec9fa971591e780c901bcdc.png
3446CR Woerden Utrecht NL

0852735124

Cloudwise B.V.

Vacatures & Werken bij Cloudwise B.V.

Cloudwise B.V.

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met ruim 70 ondernemende, vriendelijke en sociale collegas. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.

Je komt te werken in een klein team van experts binnen het vakgebied systeembeheer. Iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid en collegas delen graag kennis en informatie met elkaar. Zo ontwikkel je jezelf, het team en ideeën verder. Er staat een team achter je om problemen om te buigen in mogelijkheden.

Onze werkomgeving is informeel: naast hard werken, houden we ook van tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels, met zn allen lunchen of een spelletje op de Switch. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Cloudwise een 8.7 geven voor werksfeer en zelfs een 9 voor de mate waarin zij trots zijn om voor Cloudwise te werken.

Cloudwise B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures