Vacature Ervaren IT Projectmanager bij IT dienstverlener, Gorinchem en omgeving

Gorinchem

PROXSYS
 • PROXSYS Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als technisch projectleider bij Proxsys heb jij een grote invloed op het staan of vallen van onze projecten voor de klant. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat onze klanten op tijd en volgens afspraak over hun nieuwe netwerk en/of ICT-omgeving beschikken. Natuurlijk doe jij dit niet alleen, maar samen met je team van Microsoft- en Netwerkengineers. Omdat we met één Enterprise netwerk werken binnen Proxsys, in plaats van een losse omgeving voor iedere klant, werk je aan unieke technische projecten. We willen dat klanten altijd de nieuwste technologie kunnen gebruiken en daarom willen we constant blijven innoveren. Om succesvol te zijn snap jij de techniek en heb je al een aantal migraties uitgevoerd. Nu ben jij toe aan een volgende stap om wat grotere projecten te leiden en een klein team aan te sturen.

Projecten variëren van kleine projecten van 3 weken tot grotere projecten van 4 tot 6 maanden, van 10 tot ruim 500 werkplekken. Onze klanten zitten in verschillende branches, denk aan installatiebedrijven, transportorganisaties en zorginstellingen en hebben zowel traditionele, hybride en moderne ICT-omgevingen. Dit zorgt er voor dat geen project hetzelfde is! Wat valt er verder nog binnen jouw speelveld? Denk hierbij aan:
 • Meewerken als technisch voorman (50%): een server installeren of andere technische werkzaamheden uitvoeren is voor jou geen probleem;
 • Opstellen van projectdoelen, mijlpalen en opleverpunten;
 • Het rapporteren van het proces;
 • Coachen en motiveren van jouw projectteam;
 • Meedenken op strategisch niveau.

Het projectenteam is een enthousiast team met een hoop ambitie. We helpen elkaar om beter te worden en willen de klant zo goed mogelijk bedienen. Ben je na een tijdje toe aan een volgende stap binnen Proxsys? Misschien wil je verder de techniek in of juist meer naar een rol als teamleider. Wij ondersteunen je daarbij graag in jouw ontwikkeling.

lees meer

Functie-eisen Projectmatig werken geeft jou energie. Omdat jij gestructureerd werkt en een strakke planning maakt worden projecten uiteindelijk op tijd en binnen budget opgeleverd. Jij kent de techniek én weet daarom je technische team goed aan te sturen. Jij weet daarnaast klanten te binden. Jouw technische kennis kan je hierbij vertalen naar ‘gewonemensentaal’. Verder heb je:
 • Een afgeronde ICT-opleiding met een hbo werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaar ervaring met Microsoft technologie en/of netwerktechnieken;
 • Al diverse (kleine) migraties uitgevoerd bij klanten;
 • Een Prince2 certificering zou fijn zijn, maar is niet verplicht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Technologie wordt steeds complexer. Organisaties willen dat hun ICT gewoon werkt. Altijd. Proxsys ontzorgt klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één Enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten. Werken bij Proxsys betekent daarom werken aan next level techniek. We doen het goed of we doen het niet, alles-of-niets-ICT. Hier werken dan ook alleen maar mensen met een passie voor technologie, die tot in detail willen weten hoe dingen werken. Omdat we dat zelf leuk vinden, maar natuurlijk ook om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Binnen Proxsys hebben we een open cultuur en kennen we geen hiërarchie. Daarom hebben we een modern open kantoor en zijn collega’s gemakkelijk te benaderen. Persoonlijke ontwikkeling staat hier centraal en jouw leertraject stemmen we samen af op je ambities.

En ambitie hebben wij ook! We willen de grootste aanbieder van Nederland zijn op het gebied van Enterprise technologie voor het mkb. Dit betekent dat we hard werken, maar ook hard ontspannen. Denk hierbij aan een dagelijks verzorgde lunch, vrijdagmiddagborrels en legendarische bedrijfsuitjes.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De ruimte om je werk flexibel in te delen en veel vrijheid in je eigen rol;
Een bruto maandsalaris tussen de € 3000,- en € 5150,- op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
Een leaseauto, laptop en smartphone via Proxsys;
Geen vastomlijnd budget voor je eigen ontwikkeling, maar maatwerk! We geloven bij Proxsys in constante aandacht voor persoonlijke groei. Stilstaan is achteruitgaan, zeker in deze snel veranderende branche.

En verder:

Een goede onboarding, zodat jij je snel thuis voelt bij Proxsys;
Elke dag een heerlijke, uitgebreide lunch met het hele team!
Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden;
Regelmatige teamuitjes: wat dacht je van een potje paintballen of met alle collega’s inclusief aanhang naar de Efteling?

lees meer

Contactpersoon Mevr. Sophie Akse
0887769277
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Gorinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gorinchem