Vacature Ervaren IT Projectmanager bij IT dienstverlener, Gorinchem en omgeving

Vacature Gorinchem

IT Project Manager
PROXSYS
 • PROXSYS Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Krijg jij een kick van succes behalen en eigen verantwoordelijkheden? Dan is deze functie als Projectmanager bij Proxsys op je lijf geschreven.

Wat je doet:
Jij bijt je vast in het project dat jij onder je hoede krijgt. Je zorgt ervoor dat onze klant op tijd en volgens afspraak over zijn nieuwe netwerk en/of ICT-omgeving kan beschikken. Je kan meepraten op technisch gebied en weet dit te vertalen naar de klant in gewonemensentaal. Jouw planning is heilig en je weet alle betrokkenen te coachen en motiveren zodat deadlines worden gehaald.

Dankzij jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je collega's en andere stakeholders elkaar begrijpen wat betreft het project. Omdat jij de projectdoelen, mijlpalen en opleverpunten opstelt is het voor iedereen duidelijk wat je er van ze wordt verwacht. Het rapporteren van het proces helpt jou om te kijken of jullie doelen worden behaald.
Je hebt een belangrijke rol in het coachen van onze Projectengineers.

lees meer

Functie-eisen Wij worden blij van:
 • Afgeronde ICT-opleiding, of vergelijkbaar;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in de ICT;
 • Kennis van Microsoft technologie en/of netwerktechnieken;
 • In het bezit van Prince2 certificering;
 • Ervaring met IP telefonie is een pré;
 • Ervaring in het coachen van projectleden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Big-enterprise-IT_
De grote jongens hebben altijd het mooiste speelgoed. De beste technieken worden ontwikkeld voor de grote bedrijven op aarde. Onbereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Behalve als je het samen doet. Wij hebben de technieken in huis die normaal gesproken enkel voor de grote jongens zijn weggelegd. Eén enterprise netwerk waarop we klanten aansluiten. Zo kan bijvoorbeeld al een bedrijf van zestig medewerkers zich ineens ICT-technisch meten met een multinational waar duizenden mensen werken.

Natuurlijk levert dit een aardig succesvol business model op. We leven er met zijn allen goed van. En toch is dat niet de reden dat we het doen. Wij vinden dat we niet anders kunnen. Want wil je dat ICT beheersbaar is en blijft, dan mag je geen concessies doen op techniek. Ieder bedrijf wil zich toch kunnen beschermen met de beste tools en mechanismen? Iedere organisatie wil haar data toch snel en veilig kunnen ontsluiten om daarop goede beslissingen te nemen? Wij vinden dat niet meer dan logisch. Voor ons bestaat er niets anders dan het beste. Geen overdaad. Gewoon logisch beredeneert de beste oplossing.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat kun je verwachten:
Een marktconform salaris, uiteraard altijd afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Maak je het meer dan waar, dan zie je dat uiteraard terug in de beloning. Secundair is er een bijdrage in pensioenpremie (afhankelijk van de functie), een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Tot zover niet zoveel nieuws. Echt belangrijk is natuurlijk dat je veel zelfstandigheid, uitdaging en verantwoordelijkheid wordt gegeven in een dynamische omgeving waar elke dag wel voor een nieuwe uitdaging zorgt en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. En last but not least: in een omgeving waar je met veel plezier kunt (samen)werken. Wij zoeken dus de sterren in ons vakgebied. De beste ICT-ers in de regio Gorinchem, de absolute top. Daar investeren wij in en daar belonen daar ook naar. Wij verwachten van van jou wel alles; een gewoon netwerk kan je altijd nog voor een andere werkgever aanleggen!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Sophie Akse
0887769277
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Gorinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gorinchem