Contact

PROXSYS https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/289f82bc7a042821431b3bd088b10f463efbf0cdd767c7c0.png
Spijksedijk 16
4207GN Gorinchem Zuid-Holland NL

+31887769797
Score: 9.9
Stemmen: 40

PROXSYS

Vacatures & Werken bij PROXSYS

PROXSYS

Technologie wordt steeds complexer. Organisaties willen dat hun ICT gewoon werkt. Altijd. Proxsys ontzorgt klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één Enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten. Werken bij Proxsys betekent daarom werken aan next level techniek. We doen het goed of we doen het niet, alles-of-niets-ICT. Hier werken dan ook alleen maar mensen met een passie voor technologie, die tot in detail willen weten hoe dingen werken. Omdat we dat zelf leuk vinden, maar natuurlijk ook om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Binnen Proxsys hebben we een open cultuur en kennen we geen hiërarchie. Daarom hebben we een modern open kantoor en zijn collegas gemakkelijk te benaderen. Persoonlijke ontwikkeling staat hier centraal en jouw leertraject stemmen we samen af op je ambities.

En ambitie hebben wij ook! We willen de grootste aanbieder van Nederland zijn op het gebied van Enterprise technologie voor het mkb. Dit betekent dat we hard werken, maar ook hard ontspannen. Denk hierbij aan een dagelijks verzorgde lunch, vrijdagmiddagborrels en legendarische bedrijfsuitjes.

PROXSYS Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures