Vacature Technisch Applicatiebeheerder

in Utrecht

Technisch Applicatiebeheerder
GITP
 • GITP
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Technisch Applicatiebeheerder (32-40u) binnen de ICT afdeling zorg je voor een correcte werking van de bedrijfskritische systemen en help je bij het optimalisatie van onze ICT omgeving.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het configureren, optimaliseren en doorontwikkelen van onze applicaties. Daarnaast beheer je de beschikbaarheid en de performance van de applicaties en test en implementeer je nieuwe versies en updates. Je beoordeelt functionele ontwerpen en vertaalt deze naar technische ontwerpen. Je bent aanspreekpunt voor de ICT servicedesk en de functioneel beheerders van de applicaties. Je levert tweedelijns technisch applicatie support waarbij je applicatie-problemen analyseert en oplost.

Ook neem je deel aan projectteams bij de implementatie en wijzigingen van de GITP systemen en applicaties, waarbij je focus ligt op Dynamics NAV. Je werkt grotendeels met Microsoft technologie. De omgevingen waaronder Dynamics NAV 2017 van GITP zijn geïnstalleerd op het Microsoft Azure platform met een vergaande integratie met Office 365. Daarnaast nemen we meerdere diensten af in SAAS vorm.

Tot slot volg je de roadmap van onze software leveranciers en vertaal je nieuwe functionaliteiten naar de processen van GITP.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
 • Opleiding: HBO werk- en denkniveau met minimaal een ICT component
 • Ervaring als technisch beheerder met Microsoft Dynamics NAV of Dynamics Business Central
 • Kennis van: MS-SQL databases,BI-tools zoals PowerBI en SQL reporting services.
 • Bij voorkeur kennis van: webservices, XML, SOAP/REST, Azure Service Bus, MS-powershell
Je bent 32 tot 40u in de week beschikbaar, je bent leergierig en vindt het leuk deel uit te maken van nieuwe projecten, trainingen te volgen en de organisatie helpen verder te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving GITP / PiCompany geloven in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 70 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools die data, analytics en inzichten leveren waarmee we medewerkers, teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 tot 40 uur per week
Technisch Applicatiebeheerder
Score: 8.9
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht