Contact

Leidse Onderwijsinstellingen B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/45c774c3f96bceca4d5545e28c99f544949509ec33f40009.png
Leidsedreef 2
2352BA Leiderdorp Zuid-Holland NL

0715451107
Score: 8.6
Stemmen: 37

Leidse Onderwijsinstellingen B.V.

Vacatures & Werken bij Leidse Onderwijsinstellingen B.V.

Leidse Onderwijsinstellingen B.V.

De LOI is een middelgrote organisatie waarbij je in verschillende functies aan de slag kunt. Binnen onze organisatie zijn vele disciplines vertegenwoordigd, uiteenlopend van IT tot Sales en van Beleid tot Klantcontact. Daarnaast hebben we een groot netwerk van freelance docenten die de lessen verzorgen en studenten begeleiden bij hun opleiding, tijdens een stage en afstudeerfase. Samen zorgen we ervoor dat jaarlijks ongeveer 100.000 Nederlanders nieuwe kennis opdoen en doorgroeien in hun vakgebied.

De LOI heeft een open, informele bedrijfscultuur met haar blik gericht op de toekomst. Medewerkers krijgen eigen verantwoordelijkheden, de ruimte om initiatieven te nemen en zich te ontwikkelen. De combinatie van een professionele, ambitieuze organisatie en een prettige, informele sfeer zorgt ervoor dat medewerkers zich snel thuis en gewaardeerd voelen binnen het bedrijf.

Flexibiliteit vinden wij heel belangrijk. Niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Zo bieden we onze studenten een flexibele manier van studeren die goed te combineren is met een baan en gezin. Ook binnen onze organisatie bestaan, waar de functie het toelaat, veel mogelijkheden om je werk flexibel in te richten. Want een goede balans tussen werk en priv, daar is iedereen bij gebaat.

Leidse Onderwijsinstellingen B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures