Vacature (AFAS) Applicatiebeheerder, ambitieuze zorgorganisatie te Den Haag, goede opleidingsmogelijkheden

Functioneel Applicatiebeheerder
Hadoks
 • Hadoks Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 28 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij ervaring als functioneel applicatiebeheerder en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken binnen een organisatie waar je de kans krijgt een persoonlijk opleidingsprogramma te volgen en jezelf te ontwikkelen tot specialist?

Hadoks is per direct op zoek naar een:
AFAS Applicatiebeheerder
Voor 28-36 uur per week

Met ingang van 1 januari 2020 gaat Hadoks met AFAS werken. Op dit moment is de implementatie van de CRM-, HRM-, Payroll- en Finance-module in volle gang. Met jouw kennis, ervaring en innovatieve ideeën willen wij samen met jou de puntjes op de i zetten voor een vliegende start!

Wat ga je doen?
 • Als AFAS Applicatiebeheerder begeleid je onze organisatie bij het inrichten en constant innoveren van onze bedrijfsprocessen binnen AFAS. Op dit moment zijn de projectgroepen CRM, Finance en HRM bezig met het inrichten van AFAS. In deze projectgroepen missen wij nog een echte AFAS-expert die de ondersteuning kan bieden op het gebied van applicatiebeheer;
 • In samenwerking met verschillende collega’s vertaal jij bestaande werkprocessen naar AFAS. Jij motiveert collega’s om ondanks de drukte door te blijven bouwen aan AFAS;
 • Voor AFAS-gebruikers ben je het eerste aanspreekpunt. Je vraagt daarnaast proactief aan de gebruikers of er wijzigingen nodig zijn en zorgt vervolgens voor de planning en uitvoering;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen AFAS. Bij updates doe je een impactanalyse en overleg je met de AFAS-gebruikers hoe je deze wijziging vertaalt naar de dagelijkse werkzaamheden en bestaande werkprocessen;
 • Je draagt zorg voor gebruikershandleidingen en verzorgt interne gebruikerstraining;
 • Naast ontwikkelingen in AFAS, zorg je ook voor het reguliere beheer en onderhoud van de applicatie. Denk daarbij onder andere aan gebruikersbeheer, autorisatiebeheer, documentatie, informatiebeveiliging en beheer van stamtabellen.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt een opleiding gevolgd op het gebied van ICT;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met functioneel applicatiebeheer;
 • Je bent erg gemotiveerd om AFAS-expert te worden, kennis en ervaring op het gebied van AFAS Profit (CRM, HRM, Fiscaal, Insite/Outsite) is een pré;
 • Je kunt goed communiceren op verschillende niveaus en je hebt overtuigingskracht;
 • Je bent analytisch en praktisch tegelijk waardoor je goed in staat bent om vanuit een analyse van de beschikbare informatie te komen tot logische, realistische en gegronde oplossingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Hadoks is de ondersteuningsorganisatie van, voor en door huisartsen de regio Haaglanden en maakt zich sterk voor de kwaliteit van de huisartsenzorg, voor wijkgericht en regionaal samenwerken en voor het verbinden van huisartsen.

Hadoks draagt bij aan optimale (huisartsen)praktijkvoering. Daarbij wil Hadoks een vernieuwer zijn zodat patiënten kunnen rekenen op toekomstbestendige en kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg.

Dit doet Hadoks door de huisartsen in de regio Haaglanden praktijkgerichte ondersteuning te bieden. Dit alles in samenhang met onderwijs en wetenschap.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.949 - € 3.877 p/m

Wat bieden wij?
We bieden je een leuke functie waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en innovaties. Je komt te werken binnen een compact en slagvaardig team waar hard gewerkt wordt in een goede sfeer en je werkt samen met alle afdelingen binnen de organisatie.
De functie van AFAS Applicatiebeheerder is ingeschaald in schaal 7 van de cao Huisartsenzorg (van € 2.949 tot € 3.877,- o.b.v. 38 uur per week), aangevuld met een uitkering van vakantiegeld (8%) in mei en een eindejaarsuitkering (6%) in december. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het aantal contracturen is in overleg.
Wij bieden goede mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke opleidingsbehoeften. Samen met jou bepalen wij het juiste opleidingsprogramma om je te kunnen ontwikkelen tot dé AFAS-expert binnen onze organisatie.

lees meer

Overige info Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Wouter Rensink, Manager ICT a.i. via telefoon: 070-3029820.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming, van het arbeids- en opleidingsverleden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Roosmarijn de Boer
0703029820
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag