Vacature Citrix Specialist - Woerden

Woerden

Detron IT Consultants
 • Detron IT Consultants
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving jij bent junior, medior of senior, want welk niveau je ook hebt, jouw hart ligt bij Citrix en daar wil je mee verder! Jouw groeipad kan er als volgt uit zien:
 • Junior: 'Migratie naar Azure met Citrix Cloud? Cool! Ik kan het beheer doen en ik leer ook vast snel hoe ik het beheer moet opzetten. Daarna ben ik toe aan een volgende stap en ontwikkel ik mijzelf door middel van trainingen!'
   
 • Medior: 'Ik weet waar de architectuur over gaat en ik ben dé persoon voor het uitvoeren van implementaties waarbij ik overzicht houd over het gehele traject. Om mijzelf beter te ontwikkelen deel ik de kennis die ik heb met vakgenoten, zo leren we van elkaar.'
   
 • Senior: 'Kom maar door! Hier zet ik mijn tanden in en help de opdrachtgever op een servicegerichte manier. Daarbij zorg ik ervoor dat hij net wat meer krijgt dan hij vraagt, aangezien het mijn taak is om zoveel mogelijk te automatiseren. Daarnaast begeleid ik collega's zodat ze ook weten hoe het moet.'
Jij vindt het leuk om te onderzoeken, om nóg iets te vinden dat je kan automatiseren of gewoon omdat je het leuk vindt als anderen vertellen hoe goed jij ze geholpen hebt. Jij bent in hart en nieren iemand die het graag makkelijk maakt voor de gebruiker. Als je het zelf niet weet, voel je je vrij om een beroep te doen op je collega's binnen dezelfde specialisatie. Je vindt het zeker zo leuk om informatie te delen en dus help jij ook collega's als zij er even niet uitkomen. Daar hoef je geen senior voor te zijn.

lees meer

Functie-eisen Enthousiasme heeft je tot nog toe geleid naar leuke werk- of opdrachtgevers waar je je kennis goed in de praktijk kon brengen. Dat smaakt naar meer. Je wilt niet alleen doen wat je deed, je wilt next level. Je bent klaar met brandjes blussen en wielen uitvinden; je wilt dingen structureel oplossen.

Afhankelijk van je niveau ben je in het bezit van een aantal certificaten. En je wilt er meer. Want: Meer certificaten = meer kennis (en bijbehorende beloning) = leukere opdrachten = meer kennisdeling = nóg meer kennis = next level.

Daarbij haal / deel je niet alleen intern kennis, maar ook buiten de deur op User Groups, seminars, conventies of andere (inter)nationale vendor events. Je bent thuis in het scripten van installaties of je wilt er in ieder geval meer thuis in worden.

Dus je hebt minimaal MBO4 niveau met bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring. Je hebt je MCSA, je CCA-V en zou je je ITIL certificering hebben, dan is dat zeker een pre, net als wanneer je ervaring hebt met migraties. Heb je CCP-V en CCE-V, dan worden we helemaal enthousiast!

Jij wordt blij van de glimlach van de gebruiker! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.500 p/m

Afhankelijk van je kennis, werkervaring en certificering.
Overige info In ruil daarvoor krijg je:
 • Telefoon, laptop met daarbij het juiste aantal pk's met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken);
 • De leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten;
 • Onvergetelijke borrels en legendarische socials;
 • Behulpzame collega's met passie voor hun vakgebied;
 • Onbeperkte trainingen en mogelijkheden om certificaten te halen;
 • Een passend salaris;
 • Heel. Veel. Kennis.!​
Wil je nog meer informatie over het werken bij Detron? Neem een kijkje op: https://www.detron.nl/werken-bij-detron/it-consultancy/ 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met een team van 80 IT professionals zijn wij onderdeel van Detron ICT groep en helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij dé specialist in jouw vakgebied. Als IT-consultant kom je bij toonaangevende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende en uitdagende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Want ontwikkelen en bijblijven in deze snel groeiende en veranderende sector vinden wij enorm belangrijk! In combinatie met MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Meer informatie? Neem een kijkje op onze Consultancy pagina: https://www.detron.nl/werken-bij-detron/it-consultancy/

lees meer

Tijmen van Baalen Contactpersoon Dhr. Tijmen van Baalen
06-27081604
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Citrix Beheerder in Woerden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Woerden