Vacature Linux beheerder, managed hosting/ cloud omgeving, Medior - Veenendaal

Veenendaal

Detron
  • Detron Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij werkt graag aan diverse projecten, waarin je ontwerpt, bouwt en omgevingen beheert. Ben jij daarnaast klantgericht, technisch gedreven en zoekende naar die ene nieuwe uitdaging waar je veel vrijheid in je werk hebt? Lees dan snel verder!
 
De ambitie die je deelt als Linux beheerder
Jij werkt graag in een managed hosting/ cloud omgeving waar jij verantwoordelijk bent voor het hosten en beheren van diverse klantomgevingen. Je krijgt er energie van wanneer je een klant voorziet van gedegen advies en zij je het vertrouwen geven ermee aan de slag te gaan. Samen met je directe collega's vormen jullie hét Linux team waarin jullie elkaar scherp houden en sparren over diverse designs en vraagstukken. Elk probleem is voor jou een uitdaging en pak je direct op om mee aan de slag te gaan. Omdat je met veel verschillende klanten werkt, vind jij consistentie en uniformiteit in designs en oplossingen erg belangrijk.

lees meer

Functie-eisen De ervaring die je deelt
Je hebt inmiddels al heel wat meters gemaakt en durft jezelf in te schatten op een ervaren medior Linux beheerder. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en werkt graag zelfstandig aan projecten. Je kunt goed analyseren en pakt graag het initiatief om te verbeteren.
Uiteraard heb jij ruime ervaring met RedHat / CentOS Linux en de daarbij behorende standaard skills als scripting (Bash/Python/PHP), OS hardening en security. Daarnaast heb je ook enige ervaring in minimaal drie van de volgende deelgebieden: Apache/Nginx/HAproxy, MariaDB, Galera Clusters, MongoDB, Postgresql, Elasticsearch, IPtables, pfSense/Suricata, Vyatta/VyOS, Keepalived VRRP en Ansible.
Je werkt graag in een hectische omgeving waarin geen dag of project hetzelfde is en waarin je letterlijk ieder type opdracht tegen kan komen. Door te werken in een klein team kun je echt het verschil gaan maken voor de klant, organisatie maar ook vooral voor jezelf! Bereidheid tot het draaien van de 24x7 standby dienst eenmaal per 4 weken is een eis.

Wat je van ons mag verwachten
·        Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
·        Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
·        We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?
 
Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Bedrijfsomschrijving Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Linux Engineer in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal