Vacature Ervaren PHP Developer in Meppel

in Meppel

Digizijn ICT & Web
 • Digizijn ICT & Web
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als PHP Developer bij Digizijn ICT & Web ben je in staat om zelfstandig en in teamverband (op Hbo-niveau) te bouwen aan software, maar ook om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en de inrichting daarvan. Je bent innovatief en je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Binnen ons backend team werken wij o.a. met de volgende talen, tools en technieken:

PHP, MySQL, SOAP, REST, GIT, Deployer, Yii framework en andere MVC frameworks zoals Laravel. Ook ervaring met DevOps en OOP is een pré. Dan weet je dat alvast!

Je krijgt een plek in ons scrum team waarin je samen met je directe collega’s werkt aan ontwikkeling van webapplicaties, interactieve websites met intra- en extranet, narrowcasting, betaalzuilen en nog veel meer. Je koppelt met externe systemen, pinautomaten, toegangssystemen en domotica. Verder zorg je dat ons softwarepakket EveryOffice blijft doorontwikkelen en dat de kwaliteit blijft verbeteren. Daarbij kunnen we jouw ideeën over de toepassing van nieuwe technieken goed gebruiken! Want jij wil, net als wij, elke dag beter zijn dan gisteren.

lees meer

Functie-eisen Als PHP programmeur kun je doelgericht en zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer. Verder ben je leergierig en word je blij van nieuwe uitdagingen.

Gewenste vaardigheden en ervaring
 • Aantoonbare ervaring met PHP(5), MySQL, SOAP, REST, GIT, en Deployer
 • Kennis van versiebeheer
 • Kennis van frameworks, het liefst met het Yii framework
 • Ervaring met Bootstrap (responsive websites) is een pré
 • Ervaring met DevOps of OOP is een pré
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Meppel

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Bedrijfsomschrijving Wil je werken bij een vooruitstrevende organisatie die een unieke combinatie levert van hard- en software voor de recreatiebranche, dan ben je bij ons van harte welkom. Recreatieparken willen innoveren en daarom kiezen ze voor ons. Om goede service en kwaliteit te blijven bieden zoeken we enthousiaste collega's. Ben jij onze volgende top programmeur, supportspecialist, frontendkunstenaar, weet je alles van servers en hardware of heb je andere skills die wij zouden moeten hebben? Dan zoeken we jou! Bij Digizijn werk je in een leuk team aan uitdagende projecten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Als Medior PHP Developer bij Digizijn Web & ICT heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een leuke sfeer bij een informele en professionele organisatie. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng en er is veel ruimte voor je persoonlijke groei. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

lees meer

Ervaren PHP Developer in Meppel
Score: 8.5
Stemmen: 50

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Meppel