Vacature Ervaren Front-End Developer in de omgeving Nijmegen

Nijmegen

eSightMonitoring
  • eSightMonitoring Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ## Wat doen we

We bouwen vanuit Nijmegen aan de mooiste software voor energiemonitoring in Nederland. En dat dat doen we met een blend van C#, VueJS en Postgres, bij elkaar gehouden door GraphQL. We werken volgens Agile/Scrum en zijn ISO27001 gecertificeerd.

## Wie zoeken we

We zoeken een ervaren front-end ontwikkelaar met goed gevoel design en gebruikerservaring. Iemand die ook binnen ons team mee kan denken in keuzes in front-end architectuur en de rol van 'technisch front-end geweten' op zich kan nemen.

lees meer

Functie-eisen ## Wat moet je kunnen

Je bent volledig thuis in JavaScript / TypeScript, HTML en CSS. En je hebt daar  al een aantal jaren ervaring in. Je bent in staat om een klantvraag om te zetten in een mooie en gebruiksvriendelijke interface (UI / UX ontwerp). Needless to say: you are able to explain your work in English, verbally and in writing.

## Wat zou fijn zijn

Het is handig, maar niet verplicht als je concrete ervaring hebt met zowel front- als back end technologie. Heb je gewerkt met energiedata? Dat is helemaal mooi.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Aantal uur per week 40 uur p/w
Aantal uren is bespreekbaar
Overige info ## Wat bieden we

Bij ons staan medewerkers voorop. Naast een marktconform salaris, ATV, vakantiedagen en de andere gebruikelijke voorwaarden bieden we vooral een fijne werkplek, flexibiliteit om je woon/werk balans in te vullen.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving eSightMonitoring is het IT bedrijf van Censo Energy Solutions. Samen met onze zusterbedrijven vinden en realiseren we energiebesparing voor onze zakelijke klanten. Daarbij maken we Nederland ook een stukje duurzamer. Het zou fijn zijn als je daar, net als wij en onze klanten, ook enthousiast van wordt!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen