Vacature Lead systeembeheerder

in Leiden

Systeembeheerder
IntelliMagic bv
  • IntelliMagic bv
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 34 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een slimme systeembeheerder met uitstekende organisatorische vaardigheden en een brede interesse?

Wij zoeken een ervaren systeembeheerder met academisch denkniveau voor het beheer van onze interne IT.

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor onze complete interne IT omgeving en werkt in een lead rol nauw samen met onze andere systeembeheerder.

We hebben een brede en geavanceerde IT omgeving. We zoeken een expert in gebruikersondersteuning voor Windows laptops (voor technisch onderlegde gebruikers), beheer van een VMWare ESXi omgeving, en beheer van een Windows domain (AD, PGOs etc.). Andere taakgebieden zijn SAN storage, Microsoft cloud (SharePoint, OneDrive, Office365), backup&recovery, SQL server, netwerkbeheer (switches, VPN, firewall, telefonie), en licentiebeheer. We zoeken iemand met gedegen kennis van zeker de helft hiervan, en die de rest graag wil leren.

Sommige klanten draaien onze software op een door ons beheerde Cloudomgeving, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het in de lucht zijn van deze service en communicatie met onze Cloud provider als het issue bij hen ligt. De communicatie met onze klanten zelf wordt overigens primair door onze supportafdeling gedaan.

· Je werkt dagelijks aan een mix van taken en verdeelt het werk tussen jou en je directe collega.
· Je overlegt regelmatig met de twee collega’s in de VS die daar verantwoordelijk zijn voor de lokale IT
· Jullie gebruiken een ticketing systeem voor het managen van jullie werk (van incidenten tot projecten) en je documenteert alle
relevante zaken omtrent IT beheer in beschrijvingen en procedures
· Je communiceert helder en vriendelijk met de rest van het bedrijf over IT zaken die voor hen relevant zijn

lees meer

Functie-eisen We zoeken een expert in gebruikersondersteuning voor Windows laptops (voor technisch onderlegde gebruikers), beheer van een VMWare ESXi omgeving, en beheer van een Windows domain (AD, PGOs etc.). Andere taakgebieden zijn SAN storage, Microsoft cloud (SharePoint, OneDrive, Office365), backup&recovery, SQL server, netwerkbeheer (switches, VPN, firewall, telefonie), en licentiebeheer. We zoeken iemand met gedegen kennis van zeker de helft hiervan, en die de rest graag wil leren.

Wie ben jij
· Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en een academisch werk- en denkniveau.
· Je hebt ruime ervaring als systeembeheerder met ten minste de drie bovengenoemde kerntaken
· Je hebt een zeer goed probleemoplossend vermogen en duikt zelfstandig in complexe nieuwe materie
· Je bent zorgvuldig, gebruikt checklists, en breidt op eigen initiatief procedures en documentatie uit
· Je bent vriendelijk en werkt goed samen met allerlei soorten collega’s, van administratief tot technisch
· Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands, of bent bereid dat laatste te leren door een intensieve cursus

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch interessante software op het gebied van IT-infrastructuur performance die we verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zijn een relatief kleinschalig bedrijf met een goede sfeer en waardering voor de persoonlijke inbreng en initiatieven van onze medewerkers.

IntelliMagic is een zelfstandig Nederlands bedrijf met in totaal 70 werknemers, waarvan 40 in Leiden. We ontwikkelen de software in ons hoofdkantoor in het centrum van Leiden, en hebben twee verkoopkantoren in de VS en Duitsland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat bieden wij
Je werkt in een informele omgeving in een monumentaal pand in het centrum van Leiden, in een bedrijf met hoog opgeleide en bekwame mensen. Plezier in je werk is belangrijk voor ons en we streven ernaar verantwoordelijkheden te geven die bij je passen. We bieden mooie arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.

lees meer

Lead systeembeheerder
Score: 9.1
Stemmen: 42

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden